co znamenaju cierne spaliny z vyfuku ?
- blacklight
to máš pořát problém s tou 12,7ccm ????
Napiš mi co tam používáš za vrtuli a za svíčku
Já jsem před týdnem rozlétal Omegu 2 s 12,7 s laděným výfukem , svíčka s můstkem , vrtule master 12x8 , palivo do toho mám od souseda co je chemik za nižší cenu 15% ricinu zbytek metyl - a to jede líp než palivo od proximu - vyzkoušeno na 4 motorech .
Mě ten motor jede jak pila , jestli chceš tak ti můžu poslat video , na začátku jsem jej musel asi 15 minut ladit ( byl rozdělaný na zimu a vytažené jehly) než to bylo ideální ale teď přijdu, natankuju , nastartuju na drcnutí startérem a letím.
Já jsem před týdnem rozlétal Omegu 2 s 12,7 s laděným výfukem , svíčka s můstkem , vrtule master 12x8 , palivo do toho mám od souseda co je chemik za nižší cenu 15% ricinu zbytek metyl - a to jede líp než palivo od proximu - vyzkoušeno na 4 motorech .
Mě ten motor jede jak pila , jestli chceš tak ti můžu poslat video , na začátku jsem jej musel asi 15 minut ladit ( byl rozdělaný na zimu a vytažené jehly) než to bylo ideální ale teď přijdu, natankuju , nastartuju na drcnutí startérem a letím.
Katana 3m ZDZ160 a další 3m v přípravě
blacklight píše:to máš pořát problém s tou 12,7ccm ????
Myslím si že by tam šla dát těžší vrtule že tadle je dost lehká(13/8,13/9,)
- blacklight
Stanly: Já jsem se ptal lidí co s tím motorem létali už dlouho a doporučili mi právě 12x8 , ale až budu kupova tak to můžu zkusit. Jinak mi připadá že je ta vrtule OK , ale až zkusím jinou tak budu chytřejší.
Pak jsem používal ještě na diablotina 15x4 a s tou to taky jelo skvěle.
U té omegy je taky trochu problém výška celkově , kdyby byla vrtule moc velká tak bych zas sekal trávu.
Pak jsem používal ještě na diablotina 15x4 a s tou to taky jelo skvěle.
U té omegy je taky trochu problém výška celkově , kdyby byla vrtule moc velká tak bych zas sekal trávu.
Katana 3m ZDZ160 a další 3m v přípravě
- blacklight