Aky prijimac do f3k

RC házedla - kategorie, která má hodně blízko k "opravdovému" sportu.
Zpráva
Autor
vasin
Kontaktovat uživatele:

HFS-05 MS 35MHz

#31 Příspěvek od vasin »

No a já jsem nakonec do Krasavce koupil HFS-05 MS 35MHz od Hitecu. Lítám s ním v Toro 900 a to i na pokraji viditelnosti a zatím nikdy nezablbnul a že tam je ještě rušící motor což v f3k není. A pokud má dosah cca 600m mělo byto pro mne být v pohodě.

Hm tak snad ještě zvládnu Krasavce potáhnout oracoverem před tím než mi to kvůli přijímači spadne :lol: a předělám ho na haldu špejlí.
Yanek

#32 Příspěvek od Yanek »

Děkuji. Zkusím.
Dawit

#33 Příspěvek od Dawit »

mam jeste dotaz tak trosku prenesene k prijimaci.. Pri jakem napeti se rozhodnete ze baterka je vybita a je treba ji dobit? 4V u 4cl? bez reglu a motoru je to docela tezky poznat kdy je vybito :-)
ST
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od ST »

Budu asi v nejbližší době řešit nákup přijímače do F3k , ten co létám ( JETI Rex5 ) budu muset vrátit, takže se poohlížím po něčem jiném co tedy tento
http://www.mzkservis.cz/products.php?curmenu=289
nebo
http://www.mzkservis.cz/products.php?curmenu=606
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
helbo
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od helbo »

ja mam pentu a som spokojny... jeden kamarat ma sextu a tiez je spokojny...
oba prijimace su v podstate malinke a zmestia sa bez problemov do modelu... myslim si, ze nezalezi na tom ktory vezmes, spokojny budes tak ci tak, zalezi uz len od toho ci chces viac alebo menej kanalov... a ci chces o nieco mensi prijimac...
... urobíme tak, aby bolo dobré ...
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Lindbergh »

Já mám v LongShotu MZK sextu a pohoda... Na F3K se nevyplatí šetřit, může se to naopak hodně prodražit :wink:
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
Luboslav
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Luboslav »

Ja mám v F3K Futabu PCM R146ip a dosť sa používaju aj Schulze Alpha alebo Delta.
Ta Futaba je trochu drahšia ale zas PCM, ale pokiaľ chceš niečo lacnejšie tak ber ten Schulze, teraz má super ceny a určite na to bude lepšie než REX za rovnakú cenu.

edit: za túto cenu nie je čo rešiť, ešte aj hmotnosť je super a keď sa to vyberie z krabičky tak to už naozaj nič neváži.
http://www.fatomas.cz/cs/katalog-produktu-a-sluzeb/modelarsky-sortiment/schulze-elektronik/prijimace/prijimace-3540-mhz-a-prislusenstvi/delta-535/
Naposledy upravil(a) Luboslav dne ned 20.09.2009 21:36, celkem upraveno 1 x.
Ľuboslav Nagy
JMalik

#38 Příspěvek od JMalik »

Já bych Ti taky doporučil do F3K Schulze. Jdou tam i jiné RX, sám mám v jednom Rexe (dost jsou s nimi problémy, mě zrovna tenhle chodí perfektně).
Pokud ho budeš kupovat a nemáš doma žádný, který by se dal využít, těžko Ti někdo řekne, že jsi tam měl dát něco jiného (není řeč o 2,4).
padus
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od padus »

profipenta ......... dlouhodobě (od doby co je na trhu) prověřena v halových akrobatech, malých kombatech EPA, velkých kombatech ACES a nyní i krátce v F3K Osirisovi .... nedám na tenhle přijímač dopustit
JMalik

#40 Příspěvek od JMalik »

padus píše:profipenta ......... dlouhodobě (od doby co je na trhu) prověřena v halových akrobatech, malých kombatech EPA, velkých kombatech ACES a nyní i krátce v F3K Osirisovi .... nedám na tenhle přijímač dopustit

Určitě, věřím.
Schulze je horší ?
Yanek

#41 Příspěvek od Yanek »

jestli si někdo chce otestovat Schulze Delta 535 mám jeden nepotřebný (mám 2,4GHz)s mikrokrystalem 77. V Praze ho nechám za 300,- (nikam neposílám)
padus
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od padus »

JMalik píše:Určitě, věřím.
Schulze je horší ?

Na to ti neodpovím, Schulze sice mám jeden kousek ale nepoužívám ho :D ... všude mám profipenty ............ ale kolegové v kombatech jak EPA tak ACES taky Schulze mají a nikdo si nestěžuje ... takže je to na tobě ......... jen rozměry, hmotnost a cena jsou různé :idea:
JMalik

#43 Příspěvek od JMalik »

padus píše:
JMalik píše:Určitě, věřím.
Schulze je horší ?

Na to ti neodpovím, Schulze sice mám jeden kousek ale nepoužívám ho :D ... všude mám profipenty ............ ale kolegové v kombatech jak EPA tak ACES taky Schulze mají a nikdo si nestěžuje ... takže je to na tobě ......... jen rozměry, hmotnost a cena jsou různé :idea:

Ne, ja Tě jen tak zkouším. Ten Schulze je do tohodle opravdu velmi dobrý. :lol:
zero_ozero

Re: Aky prijimac do f3k

#44 Příspěvek od zero_ozero »

Zdarec, pardon cele vlakno jsem nečetl. Prosím o radu, potřebuji přijímač do F3K, kde bude napájení 1s lipo. Mám optica 6 a jedu na 35.
Tudíš potřebuji přijímač co snese hodně low napětí.
Děkuji
Nahoru nepoletím, dole mě najdou!
Rád opravuju to, co ostatní vyhazujou. Nevyhazuj to - prodej mi to
martijn
Kontaktovat uživatele:

Re: Aky prijimac do f3k

#45 Příspěvek od martijn »

Osvědčená Profi Penta http://www.mzkservis.cz/products.php?curmenu=289 má napájecí napětí od 3,6 V.
https://sites.google.com/site/martinzvysociny/
Odpovědět

Zpět na „F3K/HLG/DLG“