Pomozte mi s motorem MVVS

Jednou je možná elektrika nahradí, do té doby ale ještě budeme s nimi mít plno problémů. Tady nám třeba někdo poradí.
Zpráva
Autor
EdaN
Bydliště: Praha 5, Říčany. Domovské letište: Slatina, dále Vidoule, Vypich

#31 Příspěvek od EdaN »

:o) jojo, přítelkyně je taky ráda.. Nemyslím využití termiky, ale aby se nelekl, když to do něj občas nečekaně kopne.. Kopec: Nelaboroval bych, já jsem koupil stavebnici Tora, kde jsou výřezy a třístovka motor s převodovkou, k tomu jsem koupil dvě serva Hitec, regl Jeti 012 (možná je zbytečně předimenzovanej a velkej, ale zase studenej, když dáš Supru, neuděláš asi chybu), přijímač Rex 5 plus, akorát jsem změnil oproti návodu napájení za dvoučlánek lipolek 1000mAh (nutno vpředu dovážit, případně rovnou posunout motor skoro až ke smrkovým výztuhám) - jestli na ně nemáš nabíječku a na NiCd/Mh ano, tak vem ty (jinak pěkná nabíječka je Jeti 20, asi si jí pořídím)(pro mě pěkná, za tisícovku mi nabije, co si vzpomenu, kromě Pb) a lítáš.. Nejde mi tam o krásu nebo stavebně se vyřádit, je to čistě účelová věc pro to, abych si "odvolšil" ruce, stavění si užívám s tím Fénixem, a budu pak mít čistší svědomí, až s ním půjdu do vzduchu... nemám zas tolik času, abych 50-100h stavěl éro a při třetím letu ho rozmatlal po poli... Cenová náročnost toho Tora je cca 6K, když máš vysílačku (Optic se mi taky líbí, kdybych kupoval vysílač teď a ne před čtvrt rokem, tak ho asi mám taky, místo Eclipse..
Kopec77
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Kopec77 »

Jenže já mám teď spoustu volného času.Od dubna do listopadu makám každej den ale teď mám čas a je to krásný když můžeš od rána do večera stavět.Občas otravuje dcerka,tak si s ní pohraju a pak jí zase zabavim a můžu stavět dál :D
EdaN
Bydliště: Praha 5, Říčany. Domovské letište: Slatina, dále Vidoule, Vypich

#33 Příspěvek od EdaN »

Co děláš, taková práce by se mi taky líbila.. :o) No jasně, postav si co chceš, ale pak si rozmysli, než to pustíš do vzduchu.. Je fajn, e ti je jedno, jestli to rozštípeš nebo ne, ale je to takový divný přístup :o) jestli jsi maniak na stavbu, tak nemusíš tři lety "stará" éra rozbíjet, dají se třeba prodat.. :o)
Kopec77
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Kopec77 »

neni mi to jedno.Sou to stovky hodin práce.Když mám chuť vydržim na něm makat i 14 hodin v kuse :D
A co dělám?Natíráme stožáry VVN.
radis
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od radis »

:D Co tahle Extru od Pelikána má rozpětí 1800 a lítá úžasně a pomalu. Na 25 je to akorát a pár lidí jí už má a je to krása. Pokud se chceš naučit řídit tak je to vychytané éro a lítá téměř samo. Jinak se při vlastním návrhu určitě nevyvaruješ záludným situacím trimování a různým změnám. Já jsem s touto myšlenkou taky koketoval a uvažoval o stavbě Extry s profilem FunFly a to již lítám docela jo s 3D na 12,5 a s jinými ďáblíky. Možná, že pokud ses vrátil ke svému koníčku tak je na čase se správně motivovat a lítat s érem, které lítá a je dotažené. Pak bude čas na experimenty a já se těším až se dozvím jak ty výtvory krásně chodí. Motor MVVS 25 se dodává s plechovým krabicovým výfukem a jeho cena je kolem 4500,-. Taky si ho chci pořídit do Extry a do benzínu se mi nechce jelikož smrdí a já své miláčky nemám to srdce uskladňovat v garáži . Jo ta Extra od pelikána stojí kolem 6600,- a to je hotová s potahy a polepy a pákami a lanovody vše jen dokončit. Skus se s někým spojit kdo ji má a ten ti jí ukáže a budeš nadšenej. Hodně zdaru. Radek
Odpovědět

Zpět na „Spalovací motory“