jyrry píše:Aktivováno.
Ještě záleží na tom, jestli prodejce, u kterého jsi nakupoval podporuje 3D Secure. Pokud ne tak to zřejmě probíhá pořád postaru bez 3D Secure.
jyrry píše:Aktivováno.
jyrry píše:Nákup na HK.

milaro píše:...na ebay jsem koupil náhradní díl a platil jsem paypalem, po doručení zboží jsem díl vyzkoušel (šlo to i bez přímé montáře, jen jsem jej připojil k elektronice) a zjistil, že nefunguje. Do konce zaslání feedbacku na ebay mám ještě cca 30 dnů. Mám oslovit prodejce přes ebay nebo doporučujete raději rovnou otevřít spor přes paypal?
eBay píše:If you received an item that’s incomplete, damaged, counterfeit or otherwise not as described, request a return from My eBay. We will track the resolution and help if you ask us to step in.
Jiri píše:V podstatě máš pravdu. Chová se to jako normální platba kartou, kde nikdy (ani v zahraničí) při platbě poplatky neplatíš...
Drondys píše:Ono záleží jak kde. Při platbě kartou mimo Paypal třeba Hobbyking účtuje +2.93% navíc.
Jiri píše:... Chová se to jako normální platba kartou, kde nikdy (ani v zahraničí) při platbě poplatky neplatíš. ...
Drondys píše:... Při platbě kartou mimo Paypal třeba Hobbyking účtuje +2.93% navíc.
Drondys píše:... Při platbě kartou mimo Paypal třeba Hobbyking účtuje +2.93% navíc.
jyrry píše:Chápu to tak že Jiri termínem "to" myslí právě platbu PayPalem... což chápu jako taky kartou ale přes PayPal.
Jiri píše:Případný poplatek/příplatek požadovaný při platbě kartou nad rámec deklarovanmé ceny není daný tím, že jde o platbu zahraniční, ale že obchodník má (dle něj nevýhodnou) smlouvu s bankou. Tyto příplatky za platbu kartou požadují i některé české shopy...