pepin píše:to mi ale neřeší, abych já viděl ven normálně ale zvenčí nebylo vidět dovnitř.
Ještě mě napadá, ono je tohle taky ptákovina
pepin píše:to mi ale neřeší, abych já viděl ven normálně ale zvenčí nebylo vidět dovnitř.
AR1 píše:pepin: to mi ale neřeší, abych já viděl ven normálně ale zvenčí nebylo vidět dovnitř.
Ještě mě napadá, ono je tohle taky ptákovinaVečer, tedy po tmě, prostě ven nikdy vidět nemůžeš, pokud ten venek není osvětlení. Vynecháme-li tedy požadavek, aby ti tam nikdo nečuměl, tak do tmy se stejně koukat nedá, to bys musel mít oči jako tvůj kocour. Řešením na noc je tedy zatemňovací roleta zevnitř, zvenku nebude vidět nic a pro tebe vevnitř se nic neznění.
AR1 píše:Kamerka po tmě vidí stejně prd jako oko, čili min. IR přísvit.
AR1 píše:
Ještě mě napadá, ono je tohle taky ptákovinaVečer, tedy po tmě, prostě ven nikdy vidět nemůžeš, pokud ten venek není osvětlení. Vynecháme-li tedy požadavek, aby ti tam nikdo nečuměl, tak do tmy se stejně koukat nedá, to bys musel mít oči jako tvůj kocour. Řešením na noc je tedy zatemňovací roleta zevnitř, zvenku nebude vidět nic a pro tebe vevnitř se nic neznění.
pepin píše:...ráno vytáhnout nějakou roletu, večer když svítim ji zatáhnout a tak každý den do nekonečna-----jinak to ale hold nepujde.
guchar píše:A co venkovní čidlo den/noc třeba solární světlo. Druhé uvnnitř rožnuto/zhasnuto. Když rožnuto+noc
elektrický pohon = stáhni žaluzie. Ve všech ostatních případech vytáhni žaluzie.
Snad ještě přepínač AUTOMAt/MANUAL, když je budu chtít použít na zatemění místnosti ve dne.