Depron Cup 2010 (Pravidla na 1 straně)
Abu píše:Vse se vraci do starych koleji....
Mělo by být pěkně,trochu se bojím,že mi ráno bouchnou saze a pojedu do Suchomast.Luzr to tam má z Kladna asi blíž nežli na Dívčáky,tobě a mě je to asi jedno a jak je na tom Daf a Bossák nevím-jestli vubec pujdou lítat.Zatím se nikdo moc nehlásí.Třeba by to tam zaujalo někoho z místních modelářu-ti co létat chodí a něco slepit není problém.
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Ja potrebuju zalitat a seridit Etalona, protoze 13.6. s nim jedu do Manusic na soutez. Je mi jedno kde, jen tam musi byt velice slusna plocha na pristani (povrch, travicka, zadny sutry, klacky, keriky). Je to totiz lehousek, zadnej betonovej vozembouch.
Nez "zavodit" ve 3 lidech, to radeji pojedu na Trnak.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
pepin píše:Abu píše:Vse se vraci do starych koleji....
Mělo by být pěkně,trochu se bojím,že mi ráno bouchnou saze a pojedu do Suchomast.Luzr to tam má z Kladna
Ze Suchdola (Praha 6)....
Na druhou strano, jakekoliv misto kam si budu moct vzit vic letadel bez toho abych je musel vlacet 300m z auta a zpatky ma u me prednost...
(Na tomto miste bych si rad dovolil upozornit na muj navrh o presunuti z Divcich vrchu o 300m smerem ke statku - samozrejme nevim jak to tam vypada, ale minimalne, pokud nakonec budou Divci vrchy, tak si to tam pojedu prohlednout - na fotomape to vypada dobre).
Abu píše:Ja potrebuju zalitat a seridit Etalona, protoze 13.6. s nim jedu do Manusic na soutez. Je mi jedno kde, jen tam musi byt velice slusna plocha na pristani (povrch, travicka, zadny sutry, klacky, keriky). Je to totiz lehousek, zadnej betonovej vozembouch.
To by šlo právě v těch Suchomastech-tam co jsme létali minule-V-JV.Nemá moc foukat,proto se mi moc nechce lovit termiku nad Smíchovem-navíc se tam se vším vláčet,když mohu přijet jinde na svah autem.Taky potřebuji ještě něco nalétat s Foxem-odladit,páč jedu za 14dnu do Alp.
I´m ready
Stroj jsem zprovoznil, baterku dobil, kormidla seřídil, trimy nastavil, co ještě
. Jsem připraven přijít, už jsem to psal, navíc budu slaměný rodič, tak ohne problem. Mně Dívčáky nevadí, pravda mám na to tam jen DeproSaura, protože tam nic jiného než elektrika nesmí. Suchomasty neznám, smí se tam s něčím jiným? Musel bych dostat nějakou navigační nápovědu na směr, tedy vesnici najdu určitě, ale letový plac už ne. Mám dva větráky, ale jsou na čuďáky.
Hitec Aurora 9X
DAF píše:I´m readyStroj jsem zprovoznil, baterku dobil, kormidla seřídil, trimy nastavil, co ještě
. Jsem připraven přijít, už jsem to psal, navíc budu slaměný rodič, tak ohne problem. Mně Dívčáky nevadí, pravda mám na to tam jen DeproSaura, protože tam nic jiného než elektrika nesmí. Suchomasty neznám, smí se tam s něčím jiným? Musel bych dostat nějakou navigační nápovědu na směr, tedy vesnici najdu určitě, ale letový plac už ne. Mám dva větráky, ale jsou na čuďáky.
Dafe je to ta louka,co jsem dával odkaz pár přízpěvku zpět,čmoudáky tam nemužou-CHKO-Větron by ale nevadil-nastoupat a chcípnout.Pochopil jsem to správně,že větrák je větron na spalovák
BOSS8 píše:pepin píše:BOSS8 píše:Bossaku,ty jsi fakt pacient,proč chceš ladit,když je ti jedno,jetlli se bude lítat nebo ne![]()
![]()
![]()
![]()
Dělám si ho pro radost , dokud vím že má rezervy nebudu úplně spokojený.
Já vim
to pepin, jeden větrák je na Modela Junior 2G . viz galerie Motorspatz (ještě od Formoplastu), druhý je vlastní konstrukce na WASP 0.060 (jednička), jeho foto je v reportáží z úplně prvního kola VDC v r. 2007 - http://www.rcserver.cz/images/clanky/os ... tni_02.jpg a http://www.rcserver.cz/images/clanky/os ... tni_06.jpg , když se to dostane do luft, ten malý motor není pomalu ani slyšet.
Tak slovo do pranice, Dívčáky, nebo Suchomasty?
Tak slovo do pranice, Dívčáky, nebo Suchomasty?
Hitec Aurora 9X
nedokážu posoudit letové vlastnosti-plachtění,ale beztak si myslím,že při předpovědi větru pod 3ms si tam v pohodě zalítáš s depronákem,ostatně pokud to nebude pořádně nosit,tak se také asi nebudu trápit s nějakým těžším modelem na svah i když s elektromotorem.V každém případě tam asi bude pár dalších modelářu-bude na co koukat a dá se zaparkovat přímo na místě.Vzhledem že je to létání na svahu,tak si pravidla upravíme na místě,dá se tam sejít kousíček bokem-pár metru,kde už bude vítr po svahu a na hranu není vidět,ani bychom se pak nemotali ostatním modelářum,případně zvedneme čas na 20min a to už přijde interval klesáku i když bude termika.Dívčáky jsou blíž,ale mimo VDC je to tam na nic a sejít se tam třeba pouze ve 3-4 lidech se mi nechce.Pokud by to bylo od 10h,tak ještě stihnu odpoledne někam přejet,ale od 12h to znamená dát tomu celou neděli