Cim ho vlastne napajis? Je mu jasne, ze je zapojen do RX, ale je jeste externe zapojeny. Mas special baterku jen na to?
B25 Mitchell 80.7" od H9 elektro
- Roman_rc.pilot
Re: B25 Mitchell 80.7" od H9 elektro
Krasne, obdivuji. Dobre zni ten zvukovy modul
Moc bych si pral ho mit kam dat a unest ho 
Cim ho vlastne napajis? Je mu jasne, ze je zapojen do RX, ale je jeste externe zapojeny. Mas special baterku jen na to?
John Deere 9RX 640 Väderstad Spirit ST600s Krampe Halfpipe HP20 Kverneland iXtrac FrSky TandemX20PRO
Modul je napájený z obou pohonných baterií (v každé gondole 5s 4000mAh - výjimka u mých aku) přes diody (sloučení) a elektronický spínač (zap/vyp z vysílače). Regulátory mají nastavený rozběh proti sobě trochu posunutý aby se neroztočily vrtule obě najednou (ptákovinka jen na efekt
), kanál plynu má na začátku rozsahu křivku ovládanou třípolohovým přepínačem abych to mohl "nastartovat" postupně.
jyrry.webnode.cz
- Roman_rc.pilot
Jo jasne, to jsem si vsiml
Dobry efekt. Ale cim napajis ten zvukovy modul?
Primo z tech pohonnych aku nebo z jinych?
John Deere 9RX 640 Väderstad Spirit ST600s Krampe Halfpipe HP20 Kverneland iXtrac FrSky TandemX20PRO
jyrry píše:Modul je napájený z obou pohonných baterií ...
jyrry.webnode.cz
- Roman_rc.pilot
Pardon, cetl jsem rychle a myslel jsem, ze jsi napsal model a ne modul
Moje chyba...
Myslis, ze kdybych ho napaje z me pohonne aku, vezme to moc energie na let? Jako ze se razantne snizi doba letu?
Myslis, ze kdybych ho napaje z me pohonne aku, vezme to moc energie na let? Jako ze se razantne snizi doba letu?
- Roman_rc.pilot
Mimochodem jsem nasel toto:
https://m.banggood.com/G_T_Power-Aircraft-Simulated-Sounds-Light-System-V2-For-RC-Airplane-p-1172969.html?gmcCountry=CZ¤cy=CZK&utm_source=googleshopping&utm_medium=cpc_ods&utm_content=heath&utm_campaign=pla-airplane-cz-m&gclid=CjwKCAjw_tTXBRBsEiwArqXyMv12PRjYl1S8EcWgypiYQK4jaJ2SKG6UzGpS14M0BUkxLRZeSuACmhoCWZAQAvD_BwE
Zvuk je nejlepsi, co jsem slysrl a repro je ze vsech sound systems nejmensi
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kIi93NlMlDs[/youtube]
https://m.banggood.com/G_T_Power-Aircraft-Simulated-Sounds-Light-System-V2-For-RC-Airplane-p-1172969.html?gmcCountry=CZ¤cy=CZK&utm_source=googleshopping&utm_medium=cpc_ods&utm_content=heath&utm_campaign=pla-airplane-cz-m&gclid=CjwKCAjw_tTXBRBsEiwArqXyMv12PRjYl1S8EcWgypiYQK4jaJ2SKG6UzGpS14M0BUkxLRZeSuACmhoCWZAQAvD_BwE
Zvuk je nejlepsi, co jsem slysrl a repro je ze vsech sound systems nejmensi
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kIi93NlMlDs[/youtube]
Měl jsem asi měsíc, zkusil jsem, prodal jsem. O třídu pod MrRCsound (i cenově). Ten ale nabízí také ty vibrační meniče, stejně velké, mám je tu nevyužité; 100mm repro dává lepší výsledky.
Z pohonné aku berou motory 40-50A, zvukovka tak 2A. Neporovnatelné.
Jinak měl jsem i ESS AIR, celkem slušné za tu cenu. Ale pořád pod MrRCsound.
Z pohonné aku berou motory 40-50A, zvukovka tak 2A. Neporovnatelné.
Jinak měl jsem i ESS AIR, celkem slušné za tu cenu. Ale pořád pod MrRCsound.
jyrry.webnode.cz
- Roman_rc.pilot
Bohuzel na Tebou jmenovane opravdu nemam misto. Uz, pokid se rozhodnu, tak budu muset kvuli techod GT power rozparat trup napul a budu mi repro az za kabinou...Nevim, jak to bude znit...