CX-10 koptérka za čtyři stovky - první dojmy

Pokud se dá copter koupit v obchodě, tak všechno patří sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
jag42

Re: CX-10 koptérka za čtyři stovky - první dojmy

#361 Příspěvek od jag42 »

Ze začátku jsem s tím mlátil dost, hlavně reflex z letadel - v krizi stáhnout plyn :evil: , ale kalibrace nevypadla nikdy, ale to neznamená, že nemůže.
Můj poznatek: když už je trochu vybitá baterie, tak se řídí podstatně lépe - je klidnější.
Pro první lety trochu vybít baterku s prckem v ruce a pak zkoušet naostro. Za pár desítek pokusů to zvládněš (náhradní vrtulky jsou v balení) a množství bouchanců to zvládá v pohodě. :P
Samozřejmě to pořád řídit musíš 8)
zdzd

#362 Příspěvek od zdzd »

A ještě jedna věc - pokud to nejde zkalibrovat a pořád to s sebou mlátí, sundej vrtulky (nejlépe postupně jednu po druhé aby jsi je nepomíchal) a odmotej vlasy a další bordel nachytaný na osičky.
jag42

#363 Příspěvek od jag42 »

Správná připomínka, i blbých pár pavučin dělá své.
Zase ale dostaneš pochvalu od manželky za likvidaci i zdánlivě neviditeného bordelu v bytě :lol:
kamione

#364 Příspěvek od kamione »

Tohoto stavu skoro nejsem schopen dosáhnout: https://youtu.be/UzK-fl0eXZs?t=3m49s
Samozřejmě připouštím, že ho nemám v ruce :D Ale při citlivosti řízení 1 i 2 se mi stává, že i mezní poloha páčky nestačí na korekci toho uhýbání. Jinak na vlasy mezi vrtulkou a motorem už jsem taky přišel, když se jedna vrtulka přestala točit :-)
BTW, dá se ten stroj nějak uvést do továrního nastavení?
Bozha

#365 Příspěvek od Bozha »

Zkus tohle, je to sice na CX-10A ale třeba by to mohlo pomoc https://www.youtube.com/watch?v=8auL6d5uQUQ

Jinak to jak lítá ten chlapík v RCKingu není nic neobvyklého, takhle s ní lítá i moje dítě (po mnoha karambolech, jistě).
automet

#366 Příspěvek od automet »

Ten chlapík je normálka po 4-5 baterkách.
V priestore 3x3m sa dajú robiť premety do všetkých strán.
Marek_Km

#367 Příspěvek od Marek_Km »

Dnes doručeno, paráda. Všem doma se ten prcek líbí. Hned na první baterce jsem dělal flipy. Na ty stačí prostor půl x půl metru. Pak už jsem zkoušel větší výchylky a zůstal u těch největších (3. stupeň).
Za ty prachy dobrá sranda, ale uvítal bych radši externí třeba 150 mAh baterečku, aby se dalo letět častěji.
automet

#368 Příspěvek od automet »

Na tom "najostrejšom" riadení sa lieta najlepšie každému, kto už držal vysielačku.
Tam zaberieš a krásne sa dá slalomovať cez dvere po miestnostiach.
Musím ju tiež preletieť, letel som tak do 10-20 krát.
malé zvíře

#369 Příspěvek od malé zvíře »

automet píše:Na tom "najostrejšom" riadení sa lieta najlepšie každému, kto už držal vysielačku.
Tam zaberieš a krásne sa dá slalomovať cez dvere po miestnostiach.
Musím ju tiež preletieť, letel som tak do 10-20 krát.

Mě třiadvacátého dorazila A-verze - předtím jsem měl "obyčejnou" CX10 a tohle Áčko má místo nejlepšího stupně headless mód, který je nějaký divný, protože když s tím praštím o zem, tak se dvě vrtule točí i při při staženém plynu...?!?
Last one alive, lock the door!
automet

#370 Příspěvek od automet »

Ja mám tú prvú verziu bez headless.
Vaccc

#371 Příspěvek od Vaccc »

Kdyby to bylo pro někoho zajímavé, je i poměrně voděodolná. Přístál jsem v čaji. (Kdybych nastokrát chtěl, tak se při přistání do tak malého hrnku nemám šanci trefit... :D)
guchar

#372 Příspěvek od guchar »

Vaccc píše:Kdyby to bylo pro někoho zajímavé, je i poměrně voděodolná. Přístál jsem v čaji. (Kdybych nastokrát chtěl, tak se při přistání do tak malého hrnku nemám šanci trefit... :D)

Zkus taky hrnec s horkou prdelačkou - zabíjačková polévka. Kámošovi tam z kapsy vyklouzl mobil. Hned měl nový.
Tsisters

#373 Příspěvek od Tsisters »

Tak mi dneska taky dorazila a sklamání :evil: po nabiti do 15 sekund začnou blikat modré ledky a za chvilu jde dolů. Po vypnutí a znovu zapnutí zase na chvilku vydrží ve vzduchu a jde dolů, tak že baterka to má za sebou. No bude reklamace a uvidím jak se k tomu na Bang... postaví
Edit: tak uznali reklamačku a poslali novou baterku, no a po přehození to je to samé v bleděmodrým :mrgreen: Tak že buď mám opravu smůlu na baterky a nebo je chyba někde jinde. Po nabití je na baterce 4,15V a po dolítání 3,8V
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
PeePoTN
Kontaktovat uživatele:

#374 Příspěvek od PeePoTN »

Máte niekto CX-10W ? http://www.aliexpress.com/item/Cheerson-CX-10W-CX10W-Mini-Wifi-FPV-With-720P-0-3MP-Camera-LED-RC-3D-Flip/32602948997.html
Nie že by som ju chcel ale kolega sa ma na nu pýtal. ďakujem
sten

#375 Příspěvek od sten »

Ahoj,
koptérka cx-10 se mi nenabíjí. Nemáte s tím někdo zkušenosti. Podezříval jsem nejprve nabíjecí kabel, ale když ho použije kolega, tak nabíjí. Pokud použiju 100% funkční kabel od kolegy, tak mi taky nenabíjí.
Netušíte co by to mohlo být ? Poslední let byl na pohodu, lehce polítat a měkce přistát.

Díky
Odpovědět

Zpět na „Coptery - komerční výrobky“