Dnešní závod, byť přes malý počet účastníku, se myslím povedl. Dnes hodit do luftu vrata od stodoly, letěla by také. Já byl dneska za smolaře dne. Hned při prvním rozletu jsem ztratil éro z dohledu, pak jsem ho zase našel o kousek vedle, tak jsem kolo dokončil. Při třetím rozletu jsem éro, ač jsem se snažil ho pečlivě a bedlivě sledovat, ztratil opět, v desáté minutě. Díky Honelixové bystrookosti se éro našlo ještě ve vzduchu, tak jsem aspoň zalétl maximum dne - cca 19 minut

. Při 4 rozletu jsem opět zabodoval, protože jsem se nedotáhl a přistával jsem pod hranou svahu, chcavše (chtěje, nikoliv močivše

) dodržet úpravidla a nezapnout motor

. Opět zabodoval Honelix, který můj stroj zase našel, tentokrát na zemi podle vrčení serv, ten kluk má voči jak kukadla a uši jak tykadla

. Aby tomu nebyl konec, byl jsem po závodě ukecán na předvedení čmouďavého Motorspatze. Natočení v pohodě, start v pohodě (jen tak pár metrů nahoru a chcíp), ale! Přistání po svahu, který nafukuje, byť mírně, nic moc. Kopírování terénu, zatáčka proti svahu, přetažení, pád po uchu na malé rychlosti. No, odnesla to jen kabinka a naprasklý rám trupu kolem ní. Trocha laminátu to spraví, s kabinkou to bude horší

, co se dá dělat. V každém případě tímto děkuji za účast na úspěšném hledání všem zúčastněným, t.j Honelix, Abu, Luzr i pepin. Řekl jsem, že se budu revanšovat, tak při přístím kolem to dořešíme.
Výsledková listina bude pro většinu asi dost překvapivá, první byl Luzr, který zatvrzele tvrdil, že "termiku lítá poprvé", druhý byl pepin, což je stálý to matador motající se kolem stupňů vítězů

. O třetí místo se dělím já s Honelixem a překvapivě jako poslední skončil Abu, kterého prostě jen přestalo bavit furt vyhrávat

. S ohledem na to, že se permanentě dosahovalo maxim, tak se časy "odpadlíků" ani neměřily, jen víme, že Abu v jednom kolem odpadl zhruba v 5 minutě, já dopadl po něm kolem 6 minuty, v jiném kole odpadl Honelix také kolem 6 minuty. Vzhledem k nerozhodnému výsledku na prvním místě byl "závěrečný rozstřel", kdy oba borci (pepin a Luzr) startovali na 20 vtěřin motoru (podobně jsme motorové časy stahovali už v předhozích kolech - 60, 45, 30 20s), kdy oba dosáhli opět překvapivě maxima, tak se přistávalo k noze.
Uff, snad jsem pepinovi nevypálil rybník. Byly tam i další zajímavosti. Třeba někdo popíše dnešní dění ze svého pohledu. Mám jen tři fotky, tak to snad ani nemá cenu. Tak ostatní zbrojte na příští kolo, vzhledem k prázndinám jsme hovořili o začátku září (po dohodě bude termín a místo upřesněn).