graup15 píše:on Pepin je hodnej kluk, ale jak se nabumbá,je na pěst

To už nakonec předváděl v Alpách..hihi (shrnuta večerní debata na Saiseru..kdo nelítá na kopci je hovno a hovado..doslovně Pepinem deklarováno

Jenže,každému bylo jasné,že prostě jen má opičku na prd..nic ,víc:-)
Takže klidně se přiznám,že např na Rané srabícky odkráčím dolů na plácek a tam sednu. .
možná to bylo trochu jinak, seděli jste u svých pulitru jak troubové a čuměli do blba, tak jsem mlel píčoviny, aby se alespon občas někdo zasmál, což se mi jednoznačně dařilo, ano, jsem komediant, i když jak stárnu, tak už opravdu měknu.
ta má věta zněla navíc uplně jinak, ---NA ROVINĚ LÉTAJÍ S VĚTRONĚM JENOM ČURÁCI
CO SE TÝČE RANÉ, taky na to nemám prachy, abych se neustále přesvědčoval o tom, že po dvacáté to nahoře stejně při přistání zase trochu pomlátím, navíc vzhledem k tomu, že tu v podstatě bydlím, tak mám opravdu fobii z toho, abych nahoře na koupci někomu nezakufroval opravdu hodně blbě třeba v padáku, takže se tam moc nehrnu, respektive pouze tehdy, když už opravdu padáčkáři létat nemohou a nelétají, ale když tam létám, tak tam s kompozitovou učelovkou sedám, jsou to občas nervy, ale prostě to k tomu létání na svahu patří.
nikoho neodsuzuji za to, že tam na sednutí nemá morál, ale at pak nemachruje jak je dobrý pilot, dobrý pilot to tam posadí, kdybych létal F3F soutěže, tak budu za blba už jen kuli tomu, že na to přistání budu nalétávat několikrát, pokud tedy musím naletět několikrát, tak si musím přiznat, že ještě umím hovno.
pokud s tím modelem musím odejít sednout dolu, tak je to ještě horší, ale právě proto mám vesměs spíš bazarovky, páč rozmetat tam ero za za cca 40k, na to vážně každý rok nemám.
jinak když je řeč o bazarovkách, tak když si ty své modely tak nějak proberu, tak jde pokud o bazarovku, tak o model, který byl sice z bazaru, ale nikdy neletěl a byl před dokončením, takže funglovka, pouze za příznivější cenu.
zbytek dořešíme v tý Itálii, no samo, že pojedu

PS: jinak toto je ta moje dnešní povedená akce, jak jsem ti volal, že jsem nabijel nimháče programem na lipol