Jarmil píše:Tak jsem si dneska pěkně zalítal. Přiběhnu z práce (16:45pm),...
To jako ve 3/4 na pět ráno?
Jarmil píše:Tak jsem si dneska pěkně zalítal. Přiběhnu z práce (16:45pm),...
hawaj píše:Hm, tak kámoše s helinou nemám takže to asi těžko odzkouším. A koukám že změnou módu u vysílačky můžu přijít i o záruku a to se mi zase nechce. Ještě bych si to vyzkoušet na simulátoru ale ten taky nemám.![]()
Ale jak tak koukám tak lze simulace ovládat i gamepadem tak to zkusim toudle cestou jesti to půjde.
seltino píše:to si piš že otevíráš, jsem zvědavý jestli skončíš jako já a po koupi mcpx a větší heli přejdeš od letadel k vrtulníkům nadobro
MPasacek píše:Ahoj prosím vás o radu koupil jsem si novou řídicí jednotku MCPX V2. Tuto jednotku se mi vůbec nedaří spárovat s vysílačem DX8 se setovou vysílačkou to funguje normálně! Jedná se o stejný problém viz video http://youtu.be/sqQlN6t0rpw Předem díky za pomoc!!!
tak to je nějaký divný a ze se setovkou to funguje normálně ? jak jsi psalMPasacek píše:Spárovat se to povede, ale ten problém stále přetrvává jakmile jdeš do vzduchu a máš páku kolektivu nad půlkou funguje to. Jakmile se dostaneš s pákou kolektivu pod půlku tak je konec. Dioda začne blikat a nefunguje motor, musíš vypnout a zase zapneš, tak to funguje jakmile hneš s pákou kolektivu pod půlku tak je zase problém dioda zase bliká už prostě nevím co s tím