Blade mCPX II - tipy, triky, nastavení a opravy

Vrtulníky do velikosti 450
Zamčeno
Zpráva
Autor
JosefSvejk

Re: Blade mCPX II - tipy, triky, nastavení a opravy

#391 Příspěvek od JosefSvejk »

Jarmil píše:Tak jsem si dneska pěkně zalítal :lol: . Přiběhnu z práce (16:45pm),...

To jako ve 3/4 na pět ráno? :mrgreen:
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
zablabla

#392 Příspěvek od zablabla »

hawaj píše:Hm, tak kámoše s helinou nemám takže to asi těžko odzkouším. A koukám že změnou módu u vysílačky můžu přijít i o záruku a to se mi zase nechce. Ještě bych si to vyzkoušet na simulátoru ale ten taky nemám. :) :cry:

Ale jak tak koukám tak lze simulace ovládat i gamepadem tak to zkusim toudle cestou jesti to půjde.

No u DX6i asi ano, protože ta standardní uživatelské přehození modu nemá.

Jinak pokud je pro tebe dostupná olomouc tak tam na prodejně simulátor mají a myslím,že by se to dalo domluvit
Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG
baui

#393 Příspěvek od baui »

hawaj: Kdyz uz jsme u toho, vypln si adresu v profilu. Lip se tak resi, co, kdo, s kym...a tak :D
Tom
hawaj

#394 Příspěvek od hawaj »

Tak už čumim do simulátoru - zatím na sucho na ty dema, ještě čekám na gamepad a do 10. 2. to budu nakoumavat protože to by měla Astra naskladnit nový DX6 Mód 2. No ale doufám že nedopadnu tak že u helin mi bude vyhovovat mód 2 a u letadýlek 1. :)) No uvidím co na to můj mozek a reflexní soustava v nejhorším skončim jako ostatní koupím další rádio :)) Mám takovej lehce mrazivej pocit jako když otvírám pandořinu skřinku :D
seltino

#395 Příspěvek od seltino »

to si piš že otevíráš, jsem zvědavý jestli skončíš jako já a po koupi mcpx a větší heli přejdeš od letadel k vrtulníkům nadobro :D
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
MPasacek
Kontaktovat uživatele:

#396 Příspěvek od MPasacek »

Ahoj prosím vás o radu koupil jsem si novou řídicí jednotku MCPX V2. Tuto jednotku se mi vůbec nedaří spárovat s vysílačem DX8 se setovou vysílačkou to funguje normálně! Jedná se o stejný problém viz video http://youtu.be/sqQlN6t0rpw Předem díky za pomoc!!! :(
www.martinpasacek.cz
hawaj

#397 Příspěvek od hawaj »

seltino píše:to si piš že otevíráš, jsem zvědavý jestli skončíš jako já a po koupi mcpx a větší heli přejdeš od letadel k vrtulníkům nadobro :D

Ale já s RC teprv začínám a to rovnou s klikoheptýrama. :lol:
Pak pořídím i éra, na relax budou dobrý.
baui

#398 Příspěvek od baui »

MPasacek píše:Ahoj prosím vás o radu koupil jsem si novou řídicí jednotku MCPX V2. Tuto jednotku se mi vůbec nedaří spárovat s vysílačem DX8 se setovou vysílačkou to funguje normálně! Jedná se o stejný problém viz video http://youtu.be/sqQlN6t0rpw Předem díky za pomoc!!! :(

Na tom videu vidím jen špatný postup párování ;)
Na rádiu si zvol požadovaný model, pak rádio vypni. Zapoj baterku do mCPx a počkej, až se hodně rychle rozbliká dioda. Pak zmáčkni a drž párovací tlačítko/spínač na vysílačce a současně zapni rádio. Jakmile se na displeji obejví "binding", spínač pusť a počkej, až dioda začne svítit souvisle. Odpoj baterku heliny, vypni rádio a máš spárováno :) Pak klasika - rádio první, helina druhá, hurá do vzduchu.

Edit: Ještě oprava. Možná budeš muset napřed spárovat podle návodu na počítačovou vysílačku.
Tom
MPasacek
Kontaktovat uživatele:

#399 Příspěvek od MPasacek »

Spárovat se to povede, ale ten problém stále přetrvává jakmile jdeš do vzduchu a máš páku kolektivu nad půlkou funguje to. Jakmile se dostaneš s pákou kolektivu pod půlku tak je konec. Dioda začne blikat a nefunguje motor, musíš vypnout a zase zapneš, tak to funguje jakmile hneš s pákou kolektivu pod půlku tak je zase problém dioda zase bliká už prostě nevím co s tím :(
www.martinpasacek.cz
prochel
Kontaktovat uživatele:

#400 Příspěvek od prochel »

MPasacek píše:Spárovat se to povede, ale ten problém stále přetrvává jakmile jdeš do vzduchu a máš páku kolektivu nad půlkou funguje to. Jakmile se dostaneš s pákou kolektivu pod půlku tak je konec. Dioda začne blikat a nefunguje motor, musíš vypnout a zase zapneš, tak to funguje jakmile hneš s pákou kolektivu pod půlku tak je zase problém dioda zase bliká už prostě nevím co s tím :(
tak to je nějaký divný a ze se setovkou to funguje normálně ? jak jsi psal
baui

#401 Příspěvek od baui »

Napada me takova pitoma myslenka. Nepouzivas nahodou nastaveni modelu pro DX8 stazene z webu Spektra?
Tom
baui

#402 Příspěvek od baui »

Jeste co ctu ruzne po webu, vypada to, ze V2 vyzaduje plnou pravou smerovku (ne levou) pri parovani. Takze zapnout radio se stisklym parovacim tlacitkem a jak se na displeji objevi "binding", pustis tlacitko a supnes knipl smerovky uplne doprava.
Tom
MPasacek
Kontaktovat uživatele:

#403 Příspěvek od MPasacek »

Baui díký moc si vážně třída je to jak jsi napsal chce to při párování směrovku do prava už to fachá díky moc :D
www.martinpasacek.cz
baui

#404 Příspěvek od baui »

Nemas zac ;) Ti blbouni to nenapsali do manualu, ze? Nebo je to spatne jen v tech, co jsou na webu?
Ja jen at vim, hodil bych to pripadne do uvodniho prispevku velkym cervenym pismem :)
Tom
MPasacek
Kontaktovat uživatele:

#405 Příspěvek od MPasacek »

Návod jsem k tomu bohužel ani neobdržel!!! a ještě jednou díky :D
www.martinpasacek.cz
Zamčeno

Zpět na „Heli - do 450“