Blade mCPX II - tuning, upgrady
Re: Blade mCPX II - tuning, upgrady
To víš snažím se vždy maximálně zužitkovat moudra a materíál od tebe
, nejhorší ovšem je že mě mě můza většinou políbí až když se chystám spát a to pak člověk toho moc nenaspí 
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
Tak to nejsi s tím spánkem sám,jen já to mám obráceně.Se nad ránem probudím,něco mně napadne a místo abych dál spal,tak mi to šrotuje v hlavě 
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2uGtzVrV_KQ&list=UU2jXD7upEd5C9Hy9nbhjh7Q&index=1&feature=plcp[/youtube]
crash test
crash test
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
Tak to je pěkný a ja mam tady 10 ks originalnich nožiček co teď s nima budu dělatseltino píše:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2uGtzVrV_KQ&list=UU2jXD7upEd5C9Hy9nbhjh7Q&index=1&feature=plcp[/youtube]
crash test
Ještě sem hoď plánek a typ orbitek a taky si jeden vystřihnu
plán dodám o víkendu, tohle není z orbitek,ale z plastové pixli od nějakých vitamínů co se válela doma. On ten plast je všude podobný. A co budeš dělat s nožičkami? Ukaž crash test jako já 
seltino píše:plán dodám o víkendu, tohle není z orbitek,ale z plastové pixli od nějakých vitamínů co se válela doma. On ten plast je všude podobný. A co budeš dělat s nožičkami? Ukaž crash test jako já
Ten test by byl velice krátkej cca tak 1 možná dva údery
Asi si v létě otevřu na trnávce stánek s kabinkama, podvozkama a pytlem žvýkaček

Můžu se optat, kolik ten podvozek váží? Zrovna jsem se chystal koupit nový originální, ale tohle mě docela nalomilo... Parádní!
PROTOS 500, BLADE 130 X
Heli kabinky: http://michalpa.rajce.idnes.cz/
Heli kabinky: http://michalpa.rajce.idnes.cz/
mám jen kuchyňskou váhu co váží po gramech a ta ukazuje 0 nebo 1 gram, u orig podvozku se ukazuje 0 pořád. Fakt nejsem schopen říct, ale není to určitě nijak výrazně těžší než originál
zvaž podvozek i z vrtasem,samotný podvozek je málo a nebo bys musel vážit více kusů najednou,tak jak jsem to udělal já u svého proto typu 
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
Ahoj, na vánoce jsem si koupil mCPX BLADE, krásná hračka. Jsem nováček v oblasti helii. Lítám jen s érama. Tím pádem spousta peněz za náhradní díly. Dnes jsem objevil vaše forum. A nestačím se divit. Budu ho muset celé prostudovat
.
Díval jsem se na váš podvozek -- machrovinka, okamžitě začnu vyvíjet první prototyp.
Měl bych takovej dotaz, proč vrtulníček je naklověnej při letu na jednu stranu. Ne a ne to vyšpekulovat. Děkuji
Díval jsem se na váš podvozek -- machrovinka, okamžitě začnu vyvíjet první prototyp.
Měl bych takovej dotaz, proč vrtulníček je naklověnej při letu na jednu stranu. Ne a ne to vyšpekulovat. Děkuji
Ahoj, vítej mezi námi letadláři co přešli na heli, MCPX je teprve začátek 
Vrtulník je trošku nakloněn,to je normální u každého vrtulníku, nejsem odborník,ale řek bych že je to prouděním vzduchu od rotoru. Na letadlu máš taky vyosený motor s vrtulí aby to letělo rovně, tady motor vyosen není, tak je vrtas tak trošku ze křiva..
Vrtulník je trošku nakloněn,to je normální u každého vrtulníku, nejsem odborník,ale řek bych že je to prouděním vzduchu od rotoru. Na letadlu máš taky vyosený motor s vrtulí aby to letělo rovně, tady motor vyosen není, tak je vrtas tak trošku ze křiva..
- DaveLister
Protoze ti vrtulka fouka do strany a kdyby nebyl nakonenej tak ti odfoukne celej vrtulnik 
Synergy E7 | Gaui NX4 | Trex 450 PRO 6s | Futaba T14SG
Stěma tuningama jsem v rozpacích, můj názor je dobrej jen prodlouženej ocas a ciklika a k té mám také veké výhrady co se týče trhajících se kuliček, mám to doma a ani se mi to už nechce dávat zpátky na vrtulník. Drahý, špatné zpracování. Prostě ČÍNA