FOX EPP 66"
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem psal vyrobci, zda postovne pri objednani vice kusu je pocet kusu x 35 USD a nebo je to jen 35 USD za vsechny. Bohuzel zatim zadna odpoved.
Z JR mi naproti tomu odpovedeli obratem - pri objednani vice kusu se plati pouze jedno postovne = 150,-
Takze pokud by to od vyrobce stalo co kus to 105 USD, tak se to skoro nevyplati dovazet a je lepsi udelat hromadnou objednavku z JR.
Dalsi varku FOXu ocekavaji pristi tyden. Ja a Kubik777 silne zvazujeme objednavku...
Z JR mi naproti tomu odpovedeli obratem - pri objednani vice kusu se plati pouze jedno postovne = 150,-
Takze pokud by to od vyrobce stalo co kus to 105 USD, tak se to skoro nevyplati dovazet a je lepsi udelat hromadnou objednavku z JR.
Dalsi varku FOXu ocekavaji pristi tyden. Ja a Kubik777 silne zvazujeme objednavku...
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Honza píše:Na dnešek jsem udělal konečně funkční háček a doufám, že tentokrát budou vleky bez krizovek a s akrobacií. Je to opravdu povedený model.
Cim ho vlekate (chcete vlekat)... jak znam Vzduchoplavce tak na podobne pokusy urcite casem dojde
Popr nejake detaily ohledne vypinaciho hacku ??
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Abu: Vlekáme Zlínem 50 od Šplíchala. Háček je běžný hliníkový na menší větroně, obroušený jen na trubičku, zkrácený. Udělám fotky.
Vzduchoplavec: Na tu akrobacii no budiž, ono to má poměrně málo energie, ale na svahu je to poznat, když jsou horší podmínky. Háček jsem vzal z vlastních zásob, model je koupený přímo od výrobce.
Měl jsem pro vás článek a krásnej - pr - ale nakonec jsem si řekl.. Tůdle! Jestli to dneska nafotím i v letu, zkusím to někam poslat.
Vzduchoplavec: Na tu akrobacii no budiž, ono to má poměrně málo energie, ale na svahu je to poznat, když jsou horší podmínky. Háček jsem vzal z vlastních zásob, model je koupený přímo od výrobce.
Měl jsem pro vás článek a krásnej - pr - ale nakonec jsem si řekl.. Tůdle! Jestli to dneska nafotím i v letu, zkusím to někam poslat.
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Abu píše:Ta Z50ka je docela mala, to by s Beaverem slo mozna vlekat dva Foxiky najednouMuj dvojploch na to bude asi pomalej....
Jako Honzovo vlekař bych se s dovolením zapojil do diskuze.
Prosil bych nepomlouvat moje jediné funkční letadlo!
Tahle Z50ka je asi opravdu na hraně, ale ještě jsme neměli šanci ten vlek pořádně vyladit. Věřím že s háčkem, který jsem dneska ve foxovi viděl, s delší šňůrou a když ještě trochu doladim ruce, tak to bude v pohodě.
Akorát se mi ještě nestalo, že bych byl dole dřív než Honza, takže ani pořádně nevim, jakte fox lítá.
Jestli se nám povede udělat nějaký video, určitě ho sem dáme.
Mam osazen motor Bel 3130 (9x5), 18ADualsky a 3čl 1300(1500) mAh, dohromady 510g.
Ta DHC-2 je fakt pěkná. Taky uvažuju o něčem větším, ale na tohle by mi na mém opticovi nezbyl kanál na háček, což je u vlečný dost zásadní problém
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele: