Původně jsem myslel že nějak udělák náhon ale měl jsem to udělat že v jedne smerovce bude servo a budou propojené ale už bylo pozdě tak mám nahoře na trupu díru pro jedno servo S75 a tím to budu ovládat jestli se to povede napřímo nebo přes nějaké páky to ještě nevim
Tak včera večer padlo rozhodnutie že to nebude Skyvan ale DHC-6-Twin Otter.V podstate je to to isté len trup je menej KRABICOIDNÝ.Chcem aby to malo meší čelný odpor a polietalo to aj za vetra.Rozmer bude Wing:1980mm a lehght 1577mm ,čo sú aj jeho skutočné rozmery len o niekolko 00000 viac.Veľmi pekne ďakujem za inšpiráciu a rady.
Ešte niečo, Leguan, ten tvoj SKYVAN je z EPP,alebo je to EPS a aké si dával výztuhy do krídla?
zdravim všechny modeláře, co by jste mi na skyvana doporučili za profil ? rozpětí plánuju něco přes dva a půl metru, tak nechci dávat ze spoda plochej, přemejšlel jsem o něčem jako CLARKY 15 nebo NACA3412
Já osobně tam dávám E205 jako leguan, a jak vidím tak letka skyvanů se nějak rychle rozrůstá, dokonce uč se divam po nejake airbrush pistoli abych ten trup nějak rozumně nabarvil.
Já osobně tam dávám E205 jako leguan, a jak vidím tak letka skyvanů se nějak rychle rozrůstá, dokonce uč se divam po nejake airbrush pistoli abych ten trup nějak rozumně nabarvil.
Nazdar,zase potrebujem konzultovať.
Leguan,ako máš vyriešenú elektroniku?Ja uvažujem podľa konečnej váhy modelu buď ten motor E-max28-22 alebo jeden silnejší čo mám v Blade denceru nejaký čínský noname pre modely okolo 1000gr .Čo ma ale zaujíma je predĺženie káblov od ESC ku akku tá dĺžka už asi bude potrebovať nejký kondík si myslím.Ja chcem dať ESC hneď za motor do gondoly a odtial ťahať káble ku akku a príjimaču.Kto to už riešil a vyriešil nech mi poradí.
Ďakujem