vyber traxxas auta
- darth.hokro
- Kontaktovat uživatele:
Re: vyber traxxas auta
A Titany ti stejně dřív nebo později odejdou
Kamarád má E-Revo a vydrželi 5. cyklů baterek. Časem stejně přejdeš na střídavý pohon. Popřemíšej zda neni lepší koupit bazarový ale rovnou ze stříďákem.
http://darthhokro.rajce.idnes.cz/
To akoze mi chcete povedat, ze auto striedave je odolnejsie ako auto so stejnosmernym motorm. Co som cital, tak Summit by mal byt najodolnejsi. Pri striedavych autach je problemom vlhkost. Vadi to ako motoru, tak aj regulatoru. Uz som videl predavat par aut Traxxas s vadnym regulatorom na suciastky, lebo sa neoplati kupovat novy regulator. Trebars novy originalny reg. do reva 1:16 striedaka, stoji 1/2 ceny noveho auta (120 eur). Pripadne striedavy motor 75 eur
A pri Summite je zas pravda, ze motor sa neda opravit, proste je to monoblok, kde ked sa zoderu uhliky, treba kupit novy motor, ktory nie je zdaleka tak drahy, stoji 39 eur.
A pri Summite je zas pravda, ze motor sa neda opravit, proste je to monoblok, kde ked sa zoderu uhliky, treba kupit novy motor, ktory nie je zdaleka tak drahy, stoji 39 eur.
Koukas na nejake mastne ceny. Jsou i jine alternativy, MNOHEM levnejsi.
To je pravda, ale nie originalne diely. Ja len pre zaujimavost porovnavam 
Psal jsi o motorech a reglech.
Nahradni dily jsou ze zahranici dost levne.
Nahradni dily jsou ze zahranici dost levne.
Mam od vcera novy Slash 6807 1:10 Velineon. Jakou byste do toho koupili lipolku? 3S nebo staci 2S? Nejaky konkretni typ by nebyl?
Solo Pro V2 - HK450 - HK500 - Blade mCPX - EasyCub
Spektrum DX6i - Phoenix 4
2S. Nejakou, co se tam vejde. Klidne Cinu.
Dobre ale 2S konci na kapacite nekde kolem 3000mAh to staci? Jak dlouho se na to da jezdit?
Solo Pro V2 - HK450 - HK500 - Blade mCPX - EasyCub
- darth.hokro
- Kontaktovat uživatele:
Kde jsi to viděl? Já osobně mám 5200mah a jsou i daleko větší
Změř si prostor pro aku a podle toho vybírej. 2S na takevé auto bohatě stačí. Teda pokud nemáš v plánu přidělat křídla a naučit to lítat 
http://darthhokro.rajce.idnes.cz/