Kdo tohle mohl vymyslet
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
- Diskobarel
Re: Kdo tohle mohl vymyslet
Vy se z toho zmenšování jendou poto já mám pořádný noťasi a je mi jendo jestli je tlustej 2 cm nebo 0.7 cm, stejnak nám Německo odrovná rozvodnou síť a nazdar
.
Myslím si, že lidé by měli chodit bosi, je to mnohem zdravější.
Například já když se ráno vzbudím obutý, tak mě bolí hlava...
Například já když se ráno vzbudím obutý, tak mě bolí hlava...
- mior
- Kontaktovat uživatele:
Fakir píše:Nebývaly, ale v současnosti už jsou běžné. Dlouho se používaly packy z klasických Li-Ion "buřtů", ale trendy ve zmenšování a ztečování notebooků si vynutily přechod na snadno tvarovatelné Li-Pol.
Takže nie je pravda, že sa od toho upustilo, ale naopak, začína sa to používať...
Realistické RC modely - http://rcmodely.cevaro.sk
- habakuk_cz
- Kontaktovat uživatele:
no, začíná... už moje stařičká Toshiba R100 z roku 2004 v sobě měla Li-Pol ku, vlastně rovnou dvě, a funguje dodneška. bez pyroefektů a ohně.
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
Standapass píše:rampa_mckvak píše:A proto chodim 1x za měsíc k holičce za dvacku.![]()
![]()
Za dvacku ???
To snad né.
Ale jo. Za dvacku. Nekecám.
Co neubrzdíš neukecáš.
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
robotmz píše:možno myslí dvacku akože 20 eur)))))))))))))))))
20 Kč. za 20 eur by to muselo bejt i s erotickou masáží
Co neubrzdíš neukecáš.