...a ješte se s tím chlubí na obalu
Kdo tohle mohl vymyslet
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Kdo tohle mohl vymyslet
holící strojek Philips s Li-Ion akumulátorem nabíjecí čas 8 hodin no to může udělat jenom blbec 
Re: Kdo tohle mohl vymyslet
???
To je tak akorát nechat ho zapnutý přes noc a nemuset hlídat. Navíc accu asi přežijí mnohem delší dobu. Nevidím na tom nic špatného.
To je tak akorát nechat ho zapnutý přes noc a nemuset hlídat. Navíc accu asi přežijí mnohem delší dobu. Nevidím na tom nic špatného.
zdzd píše:???
Vyjímečně musím souhlasit.
- ross4435897
taky ho mam ... vymyslel to blbec
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
- Standapass
- Kontaktovat uživatele:
rampa_mckvak píše:A proto chodim 1x za měsíc k holičce za dvacku.![]()
![]()
Za dvacku ???
To snad né.
HTC evo3d
možno myslí dvacku akože 20 eur
)))))))))))))))))
zdzd píše:???
Nechci nabíjet Lixx přes noc a nehlídat to! Mimochodem dělají se holící strojky s Li-Ion které jsou nabity za hodinu, a jestli aku vydrží delši dobu mi nezajímá protože to zase nevydrží ten strojek
-
Michal Matějka
- Kontaktovat uživatele:
V mobilu máš taky Lixxx a nehlídáš to. Nebo snad jo.
Michal Matějka píše:V mobilu máš taky Lixxx a nehlídáš to. Nebo snad jo.
mobil nenabíjím osm hodin
frontier píše:Michal Matějka píše:V mobilu máš taky Lixxx a nehlídáš to. Nebo snad jo.
...jinak samozřejmě hlídám vše co nabíjím!!!
frontier píše:Michal Matějka píše:V mobilu máš taky Lixxx a nehlídáš to. Nebo snad jo.
Nikdy jsi neměl mobil na nabíječce přes noc?
Nebo zubní kartáčky - ty jsou v nabíjeci dokině celý den.
Dotyčná věc musí být udělána tak aby to ustála. A vůbec. Tyto "koupelnové" věci jsou typický příklad zařízení, které rychlonabíjení nepotřebuje.
-
Michal Matějka
- Kontaktovat uživatele:
frontier:
myslím, že si zbytečně komplikuješ život.........
myslím, že si zbytečně komplikuješ život.........
jeden mobil nabíjím cca. hodinu a půl, druhý asi tři hodiny, jinak na trubce jsou sáááhodlouhá videa co všechno se stalo při nabíjení Lixx, proto nenabíjím přes noc, nejsou to nikláče.
- Diskobarel
Já používám žiletku a normální kartáček, takže tyhle blbosti neřešim, ale když jsou strojky co se nabijou za hodinu tak si kup ten, tohle je demokracie, každej si může dělat a vyrábět to co chce mezích zákona.
Myslím si, že lidé by měli chodit bosi, je to mnohem zdravější.
Například já když se ráno vzbudím obutý, tak mě bolí hlava...
Například já když se ráno vzbudím obutý, tak mě bolí hlava...