...já tady trochu navážu, éro jsem od Milana koupil i s jím vybraným pohonem a doufám že to hned nerozsekám

Teď jsem na tom hodně dělal, bylo tam ještě dost práce se zabudováním accu (ten je nakonec nevyjímatelný bez demontáže motoru a regu

) je to hrozná gynekologie. Je tam nádherný velký MVVS RedLiner, Castle ICE 100A (ten jsem musel připájet na motor, na konektory nebylo místo - ne natvrdo, jsou tam kousky vodičů) a accu 2600/4S, ten jsem musel rozdělit tak, že jsem sundal obal z accu a "rozevřel" jsem accu na 2S-kabely-2S a až tak jsem to tam dostal. Předem plánovaný 4S 2200mAH se tam nedostal žádný a to jsem vybíral bez ohledu na cenu. On se těma opravama trochu zmenšil vnitřní prostor (o pár mm, ale stačí...) a tak jsem to musel nějak "vydumat". Ale ještě čekám nějaké jiné accu, tak to třeba pude. Trochu jsem to vevnitř vybrousil, ale moc to drtit nebudu, když chybí několik mm, tak to "neukecám".
Trochu jsem se trápil s regem (kabel k poči mi ještě nedošel) ale nakonec jsem to přes rádio naprogramoval že už to pěkně chodí (vypínal mi to nad půl plynu), už jsem tam dostal za serva i přijímačové accu (4S AA NiCd Sanyo Cadnica) a Rx (8k JETI s ext. napájením a dlouhýma anténama) a už jsem udělal i motorovku (cca 700W s vrtulí co tam teď mám) no a je to mazec (pro mě EPP vidláka), mám z toho trochu strach...

Než jsem to zkompletoval, tak mi posekali obilí u golfáče, z čehož jsem trochu nervózní, trochu jsem na milosrdný polštář pšenice spoléhal

, ale na druhou stranu, když si představím hořící lány u Prahy...

TO snad bude lepší jen případně zapíchnutý kouřící oštěp v povláčeném poli

Tož éro mám nachystané, zatím jen s křidélky, klapky jsou v nule a kdybych nebyl srab, tak už bych ho zalítnul

Ale to přijde, brzo, tož mi držte palce