Ježdění pro zábavu off-road Ostrava
Re: Ježdění pro zábavu off-road Ostrava
Tak ježdění v běláku už asi skončilo!
Ryko píše:Tak ježdění v běláku už asi skončilo!
Jakto? Co se stalo?
- Xenomorfus
No,uz sme to probirali s Nakem,ze je to tam tak na Axialy
. Projet se tam jeste da,ale uz to je o nicem. Bude to chtit najit jinou lokalitu.
Xenomorfus
Traxxas,Absima CR4T,Hotwing,Crack Jak-55,150cm Mlok,P-51D,Stuka
Si vis pacem, para bellum
Zkuste to v té Staré Bělé mi to tam vyhovuje a navíc se tam i lítá ale pozor nedoporučuji tam lítat a jezdit ze spalovákem!
- Xenomorfus
Jo, to sme tu taky resili...
treba to tak dopadne. sezona pomalu konci, zadne velke akce uz neocekavam, uvidime na jaro
.
spalovaky nevlastnim, davam prednost spolehlivosti a klidu pred ladenim a starostmi
.
treba to tak dopadne. sezona pomalu konci, zadne velke akce uz neocekavam, uvidime na jaro
spalovaky nevlastnim, davam prednost spolehlivosti a klidu pred ladenim a starostmi
Xenomorfus
Souhlasím. Taky vlastním jen klidné a relativně i spolehlivější elekro:) a do té Bělé se pak zajedu kouknout.
- karlosmikos
Nic proti, ale s frází " klidně a spolehlivě elektro" si dovolim nesouhlasit. Vice v sobotu na posledních závodech jkcars ve Skripove;-)
Spektrum DX6i,Quad Tiny BEEBLADE,MCPX BL2(na prodej),Blade 230 V1,TREX600ESP-Hughes 500(na prodej)
-
vrkal
- Kontaktovat uživatele:
Já v minulosti byl párkrát i tady http://www.mapy.cz/s/8COv, konkrétně jak je ten kříž, sice to není závodní dráha, ale mi to stačilo. Je tam starý běžecký ovál a ve směru od ul. Paseky (před tím betonovým hřištěm) je pár terénních nerovností, kde se dá trochu pojezdit.
- Xenomorfus
Tam ,kde je ten kriz, tak nekde v tech mistech rikal kolega, ze je v lese neco jako draha pro auticka (par nerovnosti). Resili jsme spolu, ze bychom to tam poladili (ma to u baraku) a zacali tam jezdit..pak mel nejake umrti v rodine, ja zacal litat a tak z toho seslo...ale to neznamena, ze bychom to na jare nemohli pripravit na dalsi sezonu.
Xenomorfus
- Xenomorfus
karlosmikos píše:...klidně a spolehlivě elektro" si dovolim nesouhlasit...
OK, ja to tedy poupravim...
co me znalosti a zkusenosti sahaji, tak lide, kteri maji problemy s tim, aby jim elektra chodila tak jak ma a nedelala problemy (zanedbana udrzba apod), ti by auto se spalovakem nemohli provozovat v podstate vubec. Zkratka ten, ktery se umi postarat o jakoukoliv techniku nemusi (a vetsinou nema) problem. Ovsem ja osobne tvrdim, ze doba udrzby na najetou motohodinu u spalovaku je vetsi nez u elektra. Pokud to tedy za sebe vezmu tak, ze o elektru se "staram" minutu za odjezdenou hodinu, stejny cas by mi u spalovaku rozhodne nestacil k tomu, aby spolehlive slapal po dobu zivotnosti pohonu. Samozrejme toto predpokladam pro modely kolem 1:10 (1:16, 1:8). Bavim se ciste o pohonu, nebudu resit podvozek, ci jine casti vozidla, tam je to dane kazdym jedincem a jeho citem k modelu, jeho potrebam a casu ochotnym tomu venovat.
Xenomorfus
-
vrkal
- Kontaktovat uživatele:
Xenomorfus píše:Tam ,kde je ten kriz, tak nekde v tech mistech rikal kolega, ze je v lese neco jako draha pro auticka (par nerovnosti). Resili jsme spolu, ze bychom to tam poladili (ma to u baraku) a zacali tam jezdit..pak mel nejake umrti v rodine, ja zacal litat a tak z toho seslo...ale to neznamena, ze bychom to na jare nemohli pripravit na dalsi sezonu.
Jo, jak je název ulice "PASEKY", tak ten šedý obdélník je oplocené betonové hřiště na tenis a nohejbal, nějakého kubu a před ním cca 100 m jak je ta zatáčka je vjezd do toho lesa a po 50m to jde vidět. Jinak mi to přijde jako bývalé hřiště, neboť tam je i menší asfaltová, či betonová plotna.
karlosmikos píše:Nic proti, ale s frází " klidně a spolehlivě elektro" si dovolim nesouhlasit. Vice v sobotu na posledních závodech jkcars ve Skripove;-)
No já nejsem majitelem žádného RC auta, mám akorát heliny a letadlo.
Ale potom, co jsem viděl několik havárek helin s nitro motory a po pádu se vrtulníky ještě na zemi totálně domlátily, než došlo palivo, tak se jim budu vyhýbat... Co se údržby vs provozu týče nemůžu soudit..
Možná si časem nějaký nitro / benzin pohon pořídím, ale zatím nemám do čeho.
- karlosmikos
Moje poznámka byla jen a pouze pozvánka na závody do Skripova, nehledejte za tím nic víc a už vůbec nechci vzbuzovat nějaký flame: nitro vs bat.
Taky mne bavilo jezdit na dvoře a po lese, pak jsem zajel mrknout na zavody a už mám jasno;-)
Taky mne bavilo jezdit na dvoře a po lese, pak jsem zajel mrknout na zavody a už mám jasno;-)
Spektrum DX6i,Quad Tiny BEEBLADE,MCPX BL2(na prodej),Blade 230 V1,TREX600ESP-Hughes 500(na prodej)
Ryko píše:myslíš třeba tohle http://www.youtube.com/watch?v=3twcWwmFjPA
přesně, něco takového... a promiň za tu sz, jsem se překlik