Startovaci kabely - pozor na ty levne

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
AR1
Kontaktovat uživatele:

Re: Startovaci kabely - pozor na ty levne

#46 Příspěvek od AR1 »

Tak jsem nedobrovolně kabely vyzkoušel. Máme dovolenou a tak manželka nejezdí. Baterku jsem chtěl kupovat už v lednu, ale protože pořád žila, tak jsem to odkládal. A včera - nestartujeme. Nejdřív šílený blikání přistrojovky a potom zhasnutí všeho doprovázené líným zvukem od snažícího se starteru. Baterka tedy nebyla úplně mrtvá, ale už motorem neotočila. Připojil jsem kabely na jiné auto, + na + a - na - a asi po dvou minutách manželka přidává u nastartovaného auta plyn asi na 2500ot. Já zkouším nastartovat, po pár desetinkách vteřiny ticha se motor protočí a chytne. (oba motory ropáci).
http://ar1.rajce.idnes.cz/
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“