F 16 Savex F 16 X-TREME

Sem můžete psát své zkušenosti se stavebnicemi konkrétních modelů.
Odpovědět
Zpráva
Autor
JMalik

Re: F 16 Savex F 16 X-TREME

#451 Příspěvek od JMalik »

Max píše:Tak co se děje ,kam si zmizel? 8O

Ale jo, pokračuje to :wink:
V důsledku rekonstrukcí bytu prováděných ředitelkou domácnosti se neodvažuji vytáhnout cokoliv k práci.
Přesto jsem získal ty vstupní a výtokové roury co jsem se tady pokusil konzultovat a Luďa dodal pilota = Šreka s kyslíkovým dejchákem. Super!!!
Radek dodal reklamovaný verk (řídící jednotka podvozku a dvířek), ještě jsem to ani nepřipojil. Vykonstruoval jsem směrovku bez vnějších táhel, je to dobré. Doporučovat to ale nebudu, je to perfektní, pracnost neúměrná.
Pokud mě ředitelka domácnosti zcela neodvaří rekonstrukcí útulku, tak bych očekával v létě vzlet :wink:
Mezitím bych rád polétal ve velkém stroji, ......vyhráli jsme dvakrát regatu velkých jachet ve Francii a na Rhodosu, jede se to zase, rád bych to zopakoval.
Taky jezdím moc rád na kole. Pokud nebudu létat na glidu, tak se na to příští rok neodvážím vlézt... Poslední čtyřtisícovku jsem vylezl před rokem......, no prostě rád bych si ten život užil.
Času mám spoustu, jenom mě to trochu limituje ta práce. To jsem zatím nevymyslel. Musím tam stále docházet a navíc i pracovat, protože bych jinak místo těchle preferencí přebíral popelnice.
Kdyby jsi měl nápad jak tohle eliminovat a žít to životem našich nepřizpůsobivých spoluobčanů s balíkem peněz, tak uvítám každou radu :wink:
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
petr-powder
Kontaktovat uživatele:

#452 Příspěvek od petr-powder »

JMalik píše:
Max píše:Tak co se děje ,kam si zmizel? 8O

Kdyby jsi měl nápad jak tohle eliminovat a žít to životem našich nepřizpůsobivých spoluobčanů s balíkem peněz, tak uvítám každou radu :wink:

Kubo, chce to více dětí a hodně času v solárku, nebo dobrý makeUp. Jo a také si pořádně vypít mozek, aby jsi se dostal na to správné IQ..... nic složitého to není, ale opravdu to chceš?
Max
Kontaktovat uživatele:

#453 Příspěvek od Max »

Zdár,tak mne už Eurofighter s 14.listym Vasafanem líta takže mužem to porovnat s tvým Schubelerem pokud už to máš letuschopné .:mrgreen:
F-5 TigerII X-tremejets,Vampir DH100 Vasamodel.
Odpovědět

Zpět na „Stavebnice“