strycArtus píše:Já bych se bál tohoto. Co je to malý model? rozpětí do 50cm? do 100cm? do 150cm? nebo do nějaké hmotnosti? řekl bych do 0,90kg nebo kolik je ta první hranice.
To jsem se neptal, klidne se zeptej sam, je to napsani jednoho emailu.
Nebudu tady spekulovat co je a co neni maly model. Vzhledem k tomu ze mam letadla do 7kg (osobne si myslim ze todle je vahova kategorie kterou ma 90% modelaru) kde jsou pozadavky UCL prakticky identicke tak jsem to ani neresil. Myslim ze likvidator nebude resit hmotnosti/rozpeti (nepredpokladam ze by byl letecky vzdelan) ale bezpecnost. Viz nejaka informace o prubehu skodni udalosti kdy bylo sdeleno ze pilot mohl udelat pro zabraneni udalosti to ze si mel stoupnout dal.
Pokud budu mit EPP microjet ktery ma kilo a 90centi rozpeti tak je to sice maly model ale zaroven vali rychlosti 300 tak pochybuju ze bude pro likvidatora dostatecne bezpecna vzdalenost napr. od auta stejna jako u epp akrobata ktery se pri stejne hmotnosti/rozpeti sotva vlece.
Ano, kazda pojistovna udela maximum pro to aby neplatila. Ale taky zalezi na modelari, my jsme se napr. domluvili ze zmenime zpusob sekani letiste tak aby vznikla sirsi bezpecnostni zona mezi auty/divaky a drahou.
Dost me zarazi kdyz nekdo napise ze maji na klubovem lestisti X udalosti za rok a jedna se vetsinou o trefena auta. Kdyz jsem zacal letat ja tak na me stary vlci vzdy rvali kdyz jsem letel pres auta/lidi. Takze jsem se naucil letat tak aby hit auta/lidi mohl nastat az opravdu v pripade nejakeho mega problemu.
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16