MichoCZ píše:Stejně když teď dolar leze nahoru tak jsou ty nákupy slabší. Jenom na kurzovém rozdílu zaplatit 400Kč se mi dvakrát nechce.
Řekové "jeli v hodně levým proudu" a užívali si všech výhod EURA... Teď jim to (už to vypadá že my všichni i mimo EURO zonu) zaplatíme ... jo ono je tak snadný dát hlas tomu kdo slíbí všechno, 17 důchodů, nemusíš makat atd ... ( koho mi to jen připomíná ? že by Jyrku ? )
jo to kdyby se stalo nám tak nám v tom nechaj vymáchat čumáky a nepomůže nikdo ... ( viz CZ a Kanadská víza ... to je k smíchu jak si s náma EU vytřela zadek ! )
jediný co pro to můžeme udělat je být rozumný a "myslet na budoucnost, ne jen na zítřek" jak jsem četl na jednom billboardu - a nerozhazovat prachy které nemáme...
a ten kurzový rozdíl - ten dříve nebo později stejně promítnou do cen i české obchody, jqk bude najíždět nové a nové zboží ... a to jsme na tom ještě podstatně lépe než "bratia Slováci" - EURO jim jde taky ke dnu a ještě navíc platí CLO a DPH ... a ne malé ...
takže ... rozum do hrsti a nedopusťte to co se stalo v Řecku - i když je to tak lákavé ... pečená holoubátka, 13 důchody atd ... a ti co potřebují nakoupit pořád ještě nikde levněji nenakoupí, a ti co nepotřebují, ať raději počkají, třeba se to s kurzem zlepší
SORRY ZA OT : právě jsem si četl jak se celý svět skládá na to aby Řecku zaplatili t co "projedli" a oni stávkují, zabili už 3 nevinné a odbory tam chtějí zvýšení platů ! ! ! prostě to nechápu ... a chudáci Slováci, musí si sami půjčit aby Řecku půjčili na jejich dluhy ... fakt hrůůůza ... takže rozum do hrsti a nedopusťme to i u nás !
FrSky Horus X12S+Tandem X20, ACES combat a kdejaké jiné poletuchy. www.Smart3D.cz