Tak to musela být docela zábava a určitě jste si to užili. Ladili jste to v Poříčí nebo na Falemo ? Chápu to tak že jste se tomu pohrabali ve spešl nastavení v menu a pak to vždycky naládovali dovnitř, to znamená že si konektory celkem užily
Já mám Trexe v kupe, možná v pondělí to prubnu proskočit. Tím že mám tak 99% pocit že to byly ty HK listy a 1% zbytek, na jeden první start a let tam dám ty bezpečný plastový Align a pak už MS Composit. Jsem zvědavej jak to bude s delfínem....... Pádlovku tam dávat teď nebudu, na týden a něco to smysl nemá a stejně to perspektivně vypadá na Microbeast a 3G prodat. Předbíhat ale nebudu, kdoví jakej verdikt vynese pkotatko

Dneska jsem si dal pro změnu makety letadel, nádhera nesmírná, jenom jsem mohl enem dopoledne a dvě tři laskominy jsem tak ve vzduchu neviděl a nesetřelil dlouhou čočkou

Bohužel jsem prošvihnul famózního dvoumotorovýho Petljakova, podle referencí to byla naprostá nádhera..... Tak někdy příště, majitel lítá úžasně tak jako to i postavil včetně toho Jaka 3.
http://relax450.rajce.idnes.cz/Makety_l ... 25062011/#
Tak ať to pěkně lítá a nevrtí