Simulator - AEROFLY
- ASW28
- Kontaktovat uživatele:
Re: Aerofly Pro Deluxe - vlekání
Jo, díky za všechny odpovědi. Už mi to jede . 
T9x v2 + FrSky 2.4GHz, E-Hawk 1500, ASW28, LION, JEAN spalovák 2.5ccm, COLIBRI v 4.5,
Re: Aerofly Pro Deluxe - vlekání
Taky se mi to nechtelo ze zacatku rozjet...nakonec jsem pouzil doporucovany PT40tow a ventus a po stisku F se spoji. (Nejvic se mi ovsem libila kombinace Zlin a Blanik)....Mam to nastavene tak, ze po odpoutani soucasne ridim obe letadla, takze se chvili soustredim na pristani s vetronem a za chvili k tomu doplachti i ten Zlin.... 
Turnigy 9 V2 + Beta 1400 & SWIFT II
Bad news is time flies.Good news is you are the pilot.
Bad news is time flies.Good news is you are the pilot.
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
Kopec pro AFPD
Ahoj, neměl by někdo kopec na svahování pro AFPD? Díky...
Re: Kopec pro AFPD
Ancistrus01 píše:Ahoj, neměl by někdo kopec na svahování pro AFPD? Díky...
No mě by hlavně zajímalo, jak tam ty scenérie nahrávat. Pár jsem jich zkoušel, ve výběrů scenérií byly, ale nespustily se. Po odbrání tam jsou pořád akorát nědělají již vůbec nic. Stejné je to s letadly. Poved se mi pouze T REX 600.Dík
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Létal jsem to na letiště hanggliding. Třetí startoviště je přímo nad svahem. Jen je třeba nastavit správný směr větru.
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
Aha a jak se přepínají stanoviště???
- ASW28
- Kontaktovat uživatele:
T9x v2 + FrSky 2.4GHz, E-Hawk 1500, ASW28, LION, JEAN spalovák 2.5ccm, COLIBRI v 4.5,
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
Uz me to funguje tak díky 
Re: Simulator - AEROFLY PROFESIONAL DELUXE
Chtel bych poprosit o radu jak v AFPD prepnout pohled do kokpitu letadla?V helpu je psano ze klavesou F8.Zkousel jsem u vice letadel a nejde mi to.Prosim o radu...
TORO900 a ELITE od VA models, DX6i
- karlosmikos
Uz delsi dobu litam phoenix tak ted nevim ktera to byla klavesa, ale slo to vybrat i z menu. Ale co si pamatuju urcite ze ten pohled nefungoval u vsech modelu. Slo to prepnout jen u nekterych.
Spektrum DX6i,Quad Tiny BEEBLADE,MCPX BL2(na prodej),Blade 230 V1,TREX600ESP-Hughes 500(na prodej)
Ja si to myslel ze moznost prepnuti pohledu do kokpitu nepujde u vsech letadel.Dost jich tam mam dohranych.
Kdyz jsme u letadel,daji se nekde stahnout modely od Pelikana?Konkretne mi jde o gamu2100 a betu 1ř00 chtel bych s nema zkusit letat napred na simulatoru a pak v realu.Nebo jestli nekdo doporuci "podobnne se chovajici" letadlo?
Kdyz jsme u letadel,daji se nekde stahnout modely od Pelikana?Konkretne mi jde o gamu2100 a betu 1ř00 chtel bych s nema zkusit letat napred na simulatoru a pak v realu.Nebo jestli nekdo doporuci "podobnne se chovajici" letadlo?
ALF-gs píše:Ja si to myslel ze moznost prepnuti pohledu do kokpitu nepujde u vsech letadel.Dost jich tam mam dohranych.
Zkus třeba tohle
http://www.ivok.cz/M17-easystar.php
a tohle
http://www.ivok.cz/M33-alpha.php
Co se týká létání v kokpitu,bude ti to fungovat jen ve sceneriích vytvořených počítačovou grafikou,tedy ne v těch které jsou vytvořeny nafocením.
Aurora 9+letadla
- karlosmikos
Jo je mozne ze to nezavisi na modelu ale na scenerii, uz je to nejaky cas co jsem s tim lital:o
Spektrum DX6i,Quad Tiny BEEBLADE,MCPX BL2(na prodej),Blade 230 V1,TREX600ESP-Hughes 500(na prodej)
Díky za rady, včřerá jsem si byl vyzvednout DX6i i s kabelem pro létání na simulátoru. Pohled z kokpitu jde opravdu jen u scenérií které jsou 3D renderované a né složené ze snímků.
Ještě jeden dotaz bych měl, může mi někdo poslat přesné nastavení ovladače?Popř. printscr obrazovky nastavení?
Nějak se nemůžu domluvit s nastavením klapek. Ty by měly přece fungovat tak, že dám páčku doleva a levá klapka jde nahoru a pravá dolů, nebo se mýlím?
Ještě jeden dotaz bych měl, může mi někdo poslat přesné nastavení ovladače?Popř. printscr obrazovky nastavení?
Nějak se nemůžu domluvit s nastavením klapek. Ty by měly přece fungovat tak, že dám páčku doleva a levá klapka jde nahoru a pravá dolů, nebo se mýlím?
ALF-gs píše:Díky za rady, včřerá jsem si byl vyzvednout DX6i i s kabelem pro létání na simulátoru. Pohled z kokpitu jde opravdu jen u scenérií které jsou 3D renderované a né složené ze snímků.
Pokud ti křidélka chodí opačně zaškrtni při nastavení tohoto ovladače kolonku Reverse,to ti problém vyřeší.Tady se dá stáhnout český manuál kde je vše dobře popsáno
http://www.ivok.cz/IK10-postupy.php
Aurora 9+letadla