Thunder píše:marekpilot: no, ale zase dvouplochy sou pomalejší, takže záleží na použití, asi jako ve všem...
No to jo, ale jestli půjdeš do haly s naloženou Severe 3D, nebo se shockem se 150g tak ten shock poletí pomaleji. Mám shocka a Snipera a nemůžu jim nic vytknout.
A kolik ti váží ten SEVERE???Já mám teď taky shocka, na 3s 1000 mAh mi váží 230g, a na 2s 600 mAh mi váží 170g, což je dobrý, takže odhaduju velice dobrou obratnost a malou rychlost...
ale kdyz už nekdo má doma výbavu která se hodí do severe a nechce zavodně lítat v hale tak se mu investice do papundekláků neviplatí. já třeba bych do severe sel jenom kvůli tomu že se stim dá polítat v hale i venku zároven . i když létání v hale má taky své kouzlo ale dostat se do haly dá taky někdy zabrat
prave a to se pak halový speciál pěknně prodraží a málo kdy se stane aby byl člověk v hale sám a dal tři lety v hodině spíš tak jeden a někdy ani to ne.
Hitman: Nechci strašit, ale s 270g akrobatem si v hale moc pěkně nepolítáš. Napiš Ježíškovi o nové lipolky. Li-pol 2s Kokam 340mah stojí dnes necelých 600Kč.