SEVERE 3D
se Severe 3D létal na MH můj syn Marek a test na něj vyšel v RCR č. 10/2005. Je to model vhodný pro létání venku i v hale, musí se řídit vším, tedy i směrovkou. Provozujeme ho s Pythonem 60 a někdy do něj nakládáme i 3xLipol 1700 X -POWER. Rozhodně je to za tu cenu velmi dobrý stroj
Vladislav Plichta
www.clouseau.eu
místopředseda
KLeM ČR
www.clouseau.eu
místopředseda
KLeM ČR
Obávám se, že s tou 80 a s těma baterkama nedosáhneš max. váhy, jinak bych ho vybavil: ° 3x servo HS-55
° motor python 60-to éro je na něj stavěný
° regl. min. 12 A
° přijímač Penta X REX 5 MPD-nevím, který má větší dosah
° baterie k 60=3s E-TECH 1000 mAh
° vrtule 8x4"
na tu 80 bych to vybavil stejně, akorát s tím rozdílem, že tam budeš mít jinší baterie, a radši bych tam dal 18 A regl...
to CLOUSEAU: opravdu jste tam mezi křídla nemuseli dávat diagonální vzpěry???Ty křídla se fakt neprohejbali, jo???
° regl. min. 12 A
° vrtule 8x4"
na tu 80 bych to vybavil stejně, akorát s tím rozdílem, že tam budeš mít jinší baterie, a radši bych tam dal 18 A regl...
to CLOUSEAU: opravdu jste tam mezi křídla nemuseli dávat diagonální vzpěry???Ty křídla se fakt neprohejbali, jo???
--------support park- & 3D slow- flyer--------
hitman píše:Obávám se, že s tou 80 a s těma baterkama nedosáhneš max. váhy, jinak bych ho vybavil: ° 3x servo HS-55
° regl. min. 12 A
° vrtule 8x4"
Já jako ČEMECH bych ti doporučil
P-60 + reg 12A
2 x servo NARO 8,8g á 299 Kč VOP SOP
1 x servo NARO PRO 13 g á 290 Kč Křidélka
1 x přijímač R4PII35H 4,8 g 660 Kč
bat musí dát alespoň 15 A trvale
Jarda
PODÍVEJ SE NA MÉ STRÁNKY www.cemech.cz
Nevím, jestli ten vzkaz byl pro mě, ale raději na něj odpovídám: A co na nich uvidím?Já serva,atd. mam, a baterky tam nemate.Neberte to jako urážku, nebo jako v nějakym špatnym slova smyslu.
Ale ten 3s 1000 mAh je dost dobrej pro tu 60(15C).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ještě jsem se chtěl zeptat, jak ČEMECHA tak i vás všech, co máte s tímto érem zkušenost, jestli je schopný zaletět F3AI-A/F3AI-B v hale, ale i venku??????
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ještě jsem se chtěl zeptat, jak ČEMECHA tak i vás všech, co máte s tímto érem zkušenost, jestli je schopný zaletět F3AI-A/F3AI-B v hale, ale i venku??????
Takže něco o těch baterkách(3s 1000 mAh):
-výrobce E-TECH
-15C
-80g
-se servisní konektorem
-s motorem, který má odběr 7,5 A s vrtulí GWS 8x4"HD, lítám cca. 15 min(mají za sebou asi 80 cyklů)
-jsou to nové HP
-cena 999,90 ,-
takže teď je můžete v klidu doporučovat...
-výrobce E-TECH
-15C
-80g
-se servisní konektorem
-s motorem, který má odběr 7,5 A s vrtulí GWS 8x4"HD, lítám cca. 15 min(mají za sebou asi 80 cyklů)
-jsou to nové HP
-cena 999,90 ,-
takže teď je můžete v klidu doporučovat...
Mám tam Python 100 + Li-Pol 3s 1500 a 1700 a nemá to chybu. Visí na půl plynu s vrtulí 9/4,7. Lítám kolem 15min. Musí se ale to zatáček používat i směrovka...jinak je to super éro. Jsem začítečník, ale se SEVERE se fakt vyblbnu. http://www.kopecek.wz.cz/image/DSCF0921.jpg