Jasně, snažím se vymyslet návod co nejsnesitelnější formou, pokud možno abych to někam uploadoval a do krabice hodil odkaz, s tím že by se nádov mohl vyvíjet a všichni do něj přidávat svoje nápady. Vyosení motoru je dané motorovým domečkem, bohužel to není dokonalé. je to odladěné na "pomalu vpřed", pokud s tím budeš chtít lítat na plný plyn, budeš muset přenastavit vyosení, a stejně to s největší pravděpodobností roztrháš za letu. Ale když fouká venku 2-3ms^-1, není problém přidat plyn, potlačit vop trimem, a ono si to najde cestu. Dost jsem se divil (a nebyl jsem sám) v jakém počasí se s tím dá pořád lítat. Výchylky a těžiště samozřejmě doporučím, ale každému vyhovuje něco maličko jinýho. někdo bude chtít promárně do haly, nebo na zahrádku, tak si posune těžiště dozadu. někdo na letiště, tak si dá těžiště víc dopředu, aby to "letělo".
Aby nevznikly pochybnosti o tom jak si naperu kapsu..., to letadlo jsem původně dělal pro sebe. Není to žádná jebka, na druhou stranu se na tom zbohatnout stejně nedá. Poprosilo mě o něj pár kamarádů, a protože jsem vlastně ani neměl plán - "je, hele, tady z toho půjdou křídla, je hele, bristol gumáček, hmmm, tvar trupu, tady to prodloužím...", začal jsem jej kreslit v Corelu s tím, že se ten corel aspoň naučím. A když bude v corelu komplet, dá se to rovnou vylaserovat. Kamarád Dan Bartušek udělal povrchovku, a můžeme to rovnou natisknout. Fidžiho nápad byl, že to dáme sem, na rcmanii, že by to mohlo chtít víc lidí, že nic takovýho na trhu neni. A když už mám cdr. soubory... Takže si jen připisuju a zvyšuju číslo kolik ks natiskneme, v žádném případě to není dělané za komerčními účely a od toho se odvíjí i přístup. Prosím tedy o trpělivost s dodávkama, momentálně to bohužel nevázne na mě. Ale myslím si, že kdo Bristola bude chtít, bude ho mít, a snad bude spokojen. Zda je za těch pár kousků pronu +- 500kč moc nebo málo ať si rozhodně každý sám
Hezký večer
HonzaS
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16