HB 2 nebo HB cp2

Coaxiální vrtulníky od hraček až po průzkumné prostředky.
Zpráva
Autor
MachiSSS

#62 Příspěvek od MachiSSS »

Jo, díky!:-)

V čem má ten střídavý motor vlastně plus?
OrDa

#63 Příspěvek od OrDa »

MachiSSS píše:Jo, díky!:-)

V čem má ten střídavý motor vlastně plus?

Běžný stejnosměrný motor má komutátor a uhlíky. A to nevydrží věčně a má to problémy s většími proudy. "Střídavý" motor ne.
MachiSSS

#64 Příspěvek od MachiSSS »

Mimo to je taky silnější a tím pádem je celý vrtulník i živější?
OrDa

#65 Příspěvek od OrDa »

MachiSSS píše:Mimo to je taky silnější a tím pádem je celý vrtulník i živější?

Ano. Má vyšší účinnost a méně problémů. Při stejné hmotnosti a příkonu může být výkonnější. Jen "střídavý regulátor" je o něco dražší. Ovšem na to, co umí, je vlastně zadarmo.
MachiSSS

#66 Příspěvek od MachiSSS »

Kluci, prosím vás, když dostanu k vrtulníku vysílač s mod 1 a chci mod 2, je problém to předělat? Díky
Styl3rZ

#67 Příspěvek od Styl3rZ »

pokud to objednavals u rc kinga tak az dojodu ty hbcka a budou ti volat atk rekni ze hcces mod 2 a ppry to neni problem vymenit budou mit totiz oba skladem.. jinakse nepoustej do predelani je to dost narocne a musi se pajet a predelavat packy radsi koupit spektrum dx6i s prijmacem
jarous

#68 Příspěvek od jarous »

predelaval jse lamu v4 z mohu 2 na mod 1 je to v pohode nic jsem nepajel jen prehodol perko atd a potenciometry z jedne strany na druhou a bylo to
Styl3rZ

#69 Příspěvek od Styl3rZ »

no a kdyz to jde tak do toho muzes jit..:) jako jarous..
MachiSSS

#70 Příspěvek od MachiSSS »

Tak uz mám doma svou první jednorotorovou helinu, Honey Bee 2. Zatím jej ale nechám odpočívat a trénuju na simu. Zaplať PánBůh za ten simulátor:-))
jarous

#71 Příspěvek od jarous »

muzu mit dotaz jestli se vyplati kovovy upgrade na drzaky listu a ostatni na hb2 a kaky pastorek s kolika zuby mam dat kdyz ma motor stridak 3000kv dikyyy
palo-1

#72 Příspěvek od palo-1 »

MachiSSS píše:Tak uz mám doma svou první jednorotorovou helinu, Honey Bee 2. Zatím jej ale nechám odpočívat a trénuju na simu. Zaplať PánBůh za ten simulátor:-))

No jsem zvědav kdy se končně objeví na rcking.cz taky bych si ho rád už objednal a měl doma :D Jinak napiš až se s ním odvážíš k prvnímu "ostrému" startu, jaké budou tvé první dojmy z tohoto vrťase :D
MachiSSS

#73 Příspěvek od MachiSSS »

Vzal jsem ho z druhé ruky, za dobrou cenu a s akku navic, prodejce se priznal, ze ho doma jen dvakrat zkousel a chytl o zed, tak ze se zlomilo jedno to malé plastové táhlo. Otázka cca 100,- . Včera jsem jej rozdělal a zkoumal důkladněji a ejhle, ono to není jen to táhlo, ona je chytlá celá hlaní osa a taky ta kostra. No už to mám rozdělaný a teď čekám na náhradní díly. Jsemzvědavý, jak to dám dohromady:-D Ale jo, neměl by to být zas takový problém... Tad budu stejne zatim jen trenovat na simu, tak mam casu myslim jeste dost:-)
comtel

#74 Příspěvek od comtel »

Styl3rZ píše:pokud to objednavals u rc kinga tak az dojodu ty hbcka a budou ti volat atk rekni ze hcces mod 2 a ppry to neni problem vymenit budou mit totiz oba skladem.. jinakse nepoustej do predelani je to dost narocne a musi se pajet a predelavat packy radsi koupit spektrum dx6i s prijmacem

přehození módu na Esky vysílačce není těžký, kdyby jsi potřeboval písni mi PM, zašlu návod
Styl3rZ

#75 Příspěvek od Styl3rZ »

me staci mod 2 ..:) jinak HB uz dorazilo.. vse ok.. a uz jsem ho i trosku rozbil no zacatecnik..:D taky musej delat vsechno plastovy
Odpovědět

Zpět na „Heli - dvourotory“