JMalik píše:Rozhodně nic z toho nepopírám. Dnes to ale funguje i tak, že někdo by si radši připlatil, hlavně aby to bylo bezchybné, ale to už tady nepůjde.
Je to postavené na relativně nízkých cenách za servis a tomu odpovídající kvalitě a termínům.
Chceš aspoň připustit, že to funguje trochu jinak pro kamarády a trochu jinak pro "mimopražské"?
Co mám připouštět? stalo se mě mockrát, že jsem měl v opravě věci třeba půl roku, protože jsem nespěchal. Teď tam mám kamarádovu soupravu od podzimu, a jen kvůli tomu, že neudržím myšlenku a nevzpomenu si, když tam jsem, že si mám o ní říct, tak ji nemám. Přinesl jsem pytel serv a za měsíc mě vrátil Zdenek některá opravená, některá řekl že nemá cenu opravovat, nebo že nejsou náhradní díly. Nepamatuji si, že by jsem po něm chtěl něco na počkání, protože vím, co tam má práce. Prostě normálka, žádné extra buřty nepožaduji. samozřejmě, pokud bych spěchal, pravděpodobně by mě upřednostnil, stejně tak, jak upřednostnil jiné před mojí zakázkou. Chci upozornit, že bydlím na druhé straně Prahy a že cesta trvá kolikrát hodinu, stejně tak dlouho jedu do Hradce kr.
Jinak bezchybné to nikde v ničem nebylo nikdy, i kdyby jsi si připlatil kolik chceš. Chyby dělají lidi normálně, některé vidět jsou, některé ne. Na některé se příjde, na některé ne.