hodinky automaty

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
hosa

Re: hodinky automaty

#61 Příspěvek od hosa »

Xenomorfus

#62 Příspěvek od Xenomorfus »

hosa píše:http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2011061906

...fajne...
Doufam, ze si to precetli vsichni zucastneni ;-).
Xenomorfus
Traxxas,Absima CR4T,Hotwing,Crack Jak-55,150cm Mlok,P-51D,Stuka
Si vis pacem, para bellum
jindraj
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od jindraj »

Xenomorfus píše:Doufam, ze si to precetli vsichni zucastneni ;-).

koukl jsem na to v letu ... a pokud jsem něco nepřehlédl, tak překvapivě celkem věcný článek věnovaný určitému segmentu hodinek ... tedy věcný na poměry D-FENS, kde normálně píšou naprosto kokotsky a štvavě. Až jsem si říkal, co to koho posedlo, že to postnul tam.
mikymik
Kontaktovat uživatele:

#64 Příspěvek od mikymik »

Nu, názor jako každého z nás v této diskuzi ;)
VTjr

#65 Příspěvek od VTjr »

hosa píše:http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2011061906

Pro mne dost poučný článek, dal jsem si ho do záložek. Mj. já nosím Festiny - podle článku nic moc, ale mne celkem vyhovují. Nakonec darovanému ... :wink: Jediné, co mě štve, že za 4 roky stopková sekundovka změnila nulovou polohu na +3sek. Ale kvůli tomu je doopravy dávat nebudu. Počkám na výmenu baterky (to po 4 letech asi bude co nevidět) a pak ať mi ji srovnají.
Neviem byť stručný :(, ale mnohé myšlienky sa dvoma slovami povedať nedajú :)
tomashr

#66 Příspěvek od tomashr »

jindraj píše:koukl jsem na to v letu ... a pokud jsem něco nepřehlédl, tak překvapivě celkem věcný článek věnovaný určitému segmentu hodinek ... tedy věcný na poměry D-FENS, kde normálně píšou naprosto kokotsky a štvavě. Až jsem si říkal, co to koho posedlo, že to postnul tam.

DFENS se zbytečně démonizuje... Je fakt, že už to dávno není to, co to bývalo a blbostí tam výrazně přibylo, nicméně řekl bych, že i dnes je tam minimálně 50% článků buď vyloženě dobrých anebo spíš námět k zamyšlení i když někoho pořádně vytočí :lol: Bylo by samozřejmě fajn, kdyby odpadlo těch minimálně 30% článků, které jsou vyloženým balastem, ale zase si nedělejme iluze, že to je jinde lepší.
mikymik
Kontaktovat uživatele:

#67 Příspěvek od mikymik »

to VTjr

To by mohlo být i uživatelsky "opravitelné". Postupy se pro různé hodinky mohou lišit. Zkus toto a pak případě pohledej dále. Good luck.
http://www.youtube.com/watch?v=p2yCVO7ww4o
VTjr

#68 Příspěvek od VTjr »

mikymik píše:to VTjr
To by mohlo být i uživatelsky "opravitelné"...

Díky. Opravdu tím postupem podle videa na YouTube to šlo bez problémů nastavit. :D :D :D
Je to tím, že čtení návodů beru opravdu vždy jen jako poslední možnost, když selžou všechny pokusy. :lol:
No a samozřejmě, že k takové trivialitě jako jsou hodinky jsem si návod ani po 4 letech nepřečetl. :mrgreen:
Neviem byť stručný :(, ale mnohé myšlienky sa dvoma slovami povedať nedajú :)
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“