Reklamace po pádu coptery

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
sanchez

Re: Reklamace po pádu coptery

#61 Příspěvek od sanchez »

Elfew píše:Modelari 20 let a koupi si hracku...radeji si kup nebo postav neco pro modelare a ne pro deti :)

Záměnou písmene " s " ve slově hračka..dostanem přesný nazev pro plastovej pazmek odlitej z jednoho kusu.
A vše tomu podobné je stejnej hnuj.. nic co by bylo modelařinou :-))) pokud se nepletu cena této hruzy je cca. 7000kc ?
jak to nekdo muže jít pořídit a myslet si že ma model :-)
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od JirkaA »

Myslím, že toto téma se dostatečně kvalifikovalo pro zamčení a přesun do Smetiště.
OK2WY
Izzy

Reklamace coptéry

#63 Příspěvek od Izzy »

Pro všechny, kdo mi tu fandili mám dobrou zprávu. Reklamace byla uznána a po 14 dnech jsem ji měl komplet opravenou doma.
Jen ten, kdo dospěje a přesto zůstane dítětem, je člověkem!!!
arda1
Kontaktovat uživatele:

Re: Reklamace coptéry

#64 Příspěvek od arda1 »

Super zpráva - ale o čem to vlastně mluvíš? Respektive proč to nedáš do vlákna a nějaký svý reklamaci a zakládáš nový? -Radek
ICQ 638556901
Vidlák

#65 Příspěvek od Vidlák »

Zdravím

Izzy, co byla příčina pádu?
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“