To bylo možná špatně pochopeno, @OK2BUH se nechal ukecat idioty z RB, že je SMS autentizace lepší než e-klíč. E-klíč se v internet bankingu původní Expandie (dnes RB) stále používá, sám mám od r. 98 asi už třetí, stále přes postupné změny vlastníků byl zachován, a myslím, že ho i dají k novému účtu, když bude zákazníkem požadován.tomashr píše:Faktická poznámka - primární náhradou za kalkulátorový e-klíč od Expandie ale klasická SMS nebyla, přešlo se na certifikátovou autentizaci případně v kombinaci s SMS. Na čisté SMS došlo až později. Aktuální stav už nevím, od RB jsem odešel (z jiných důvodů, které jsem nepatří).
Ta náhrada byla faktická s tím, že takto někdy laické zákazníky zcela nekvalifikovaní zaměstnanci přesvědčovali o výhodách SMS ověřování oproti e-klíči
A certifikátová autentizace se mj. používala spolu s e-klíčem zcela od počátku existence Expandia banky (později Ebanka) např. pro odesílání hromadných příkazů, ba i přímo z prostředí různých účetních programů, už si nemohu vzpomenout, jak se ten software pro PC jmenoval... Bylo to hlavně řešení pro firmy, něco navíc to stálo.