unitedhobbies.com
Jano píše:EšTE TO NEMUSIA MAť až keď to prijme pošta , neverím že jeak to v TW
naložia do lietadla vyložia niekde v Berline tak naša pošta o tom vie - tá nevie ani o tom o čom by mala
Keď si večer klikneš po osemnástej, dozvieš sa, že tvoj balík dorazil na územie SVK. No a deň, dva ho máš na svojej pošte.
A nehovorte mi, že RA balíky sa nedajú sledovať, lebo to tak robím dobrého pol roka
Ďusi
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
DepronTeam
RA balík som na sledovaní slovenskej pošty aj ja už videl - pred pár mesiacmi, ale odvtedy už nikdy. V legende je písané že také nejdú sledovať, tak skorej tam bol nahodený omylom?.
Inak niekedy balík ide týždeň, niekedy dva týždne - už som raz mal aj dlhšie ako dva týždne, tak som sa chystal na colnicu.., ale aj ten po dvoch týždňoch doniesol poštár normálne (akurát často sú balíky otvorené, neviem či to HC tak flákajú, alebo je niekto zvedavý, ale nič mi ešte nechýbalo).
Inak niekedy balík ide týždeň, niekedy dva týždne - už som raz mal aj dlhšie ako dva týždne, tak som sa chystal na colnicu.., ale aj ten po dvoch týždňoch doniesol poštár normálne (akurát často sú balíky otvorené, neviem či to HC tak flákajú, alebo je niekto zvedavý, ale nič mi ešte nechýbalo).
coro píše:RA balík som na sledovaní slovenskej pošty aj ja už videl - pred pár mesiacmi, ale odvtedy už nikdy. V legende je písané že také nejdú sledovať, tak skorej tam bol nahodený omylom?.
otevira to prave celnice, aby se poidvala co tam je. Otevira to VZDY, ale ne vzdy (nastesti) platis
coro píše:RA balík som na sledovaní slovenskej pošty aj ja už videl - pred pár mesiacmi, ale odvtedy už nikdy. V legende je písané že také nejdú sledovať, tak skorej tam bol nahodený omylom?.
Až do minulého mesiaca tam boli všetky moje RA a za 48 hodín som ich mal u seba. Raz som podľa toho výpisu reklamoval u nás na pošte, že kde je balík, keď pred 12 dňami vstúpil na územie SVK. Bol za skriňou
Ďusi
DepronTeam
DepronTeam
- davehaja
- Kontaktovat uživatele:
Walhalla píše:coro píše:RA balík som na sledovaní slovenskej pošty aj ja už videl - pred pár mesiacmi, ale odvtedy už nikdy. V legende je písané že také nejdú sledovať, tak skorej tam bol nahodený omylom?.
otevira to prave celnice, aby se poidvala co tam je. Otevira to VZDY, ale ne vzdy (nastesti) platis
To si nemyslím.Dostal jsem několik balíku z UH (váha vždy do 1kg) a nikdy nepřišel rozdělanej.Je fakt že je to vždy přelepeno pouze na dvou místech průhlednou lepící páskou,ale pokaždé je přes ni polep od čínské pošty a štítek s adresou.Takže ne vždy se balík otvírá.