Nine Eagles Free Spirit - zkušenosti?

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
off
Kontaktovat uživatele:

#616 Příspěvek od off »

Milošek píše:Přesně tak to je.

Ještě bych doporučil šroubované lyže tuším z Lamy (poradí v RCZ - ty s kovovými lyžinami). Vydrží asi tak 100x víc než drahé originální.
scaly

#617 Příspěvek od scaly »

a co by jste mi doporučili za vrťase? něco "levného" jsem student a už bých rád něco, co by umělo "akrobacii" a přitom dost ND u nás. asi nejlépe RTF.
Mikelo

#618 Příspěvek od Mikelo »

Tvé požadavky splní jedině simulátor do pece.
RTF je jedna z nejdražších možností (ač se tak netváří).
scaly

#619 Příspěvek od scaly »

ja uz mam Phoenixe a proto se ptám co za vrťase, protože nemám doma žádné "vybavení".Já s vrtulníkama jen lítám, opravuju, ale abych něco dával do hromady tak to ne...v tom já si nevěřím.
Tomnick

#620 Příspěvek od Tomnick »

Jestli chceš lítat akrobacii, a nechceš dávat vrtulník dohromady, tak to si asi moc nepolítáš.
scaly

#621 Příspěvek od scaly »

akrobacii abych dělal nějaké spiruletky a vypadalo to jako bych házel motyčkou do hnoje ne... jenom abych si občas udělal výkrut... a věděl že to má velké výchylky v "záloze" ne jako spiritek že se nakloní do předu a "víc už to nejde"
Tomnick

#622 Příspěvek od Tomnick »

Já tě chápu, ale dřív nebo později s tím stejně plácneš o zem, a tím že si heli postavíš sám, ti pak pomůže k opravám, seřízení ad. po každém pádu nebo upgradu.
S návodem a někým v okolí to dáš určitě dohromady a budeš z toho mít zajisté větší radost, když budeš vědět, že jsi si to šroubkoval sám. :wink:
scaly

#623 Příspěvek od scaly »

ok dejme tomu..já se tomu nebráním vůbec, ale fakt nemám k tomu doma ten arzenál vybavení a už vůbec ne nějakou profi vysílačku ani spustu vrťasů, které bych mohl kombinovat dohromady :lol: já si lítam pro radost, je to můj největší požitek, ale nemám zatím nic z ceho bych mohl čerpat...
Mikelo

#624 Příspěvek od Mikelo »

Ptáš se jak uvařit dobrou polívku z šutrů a bez ohřevu. Na to rada neexistuje.
scaly

#625 Příspěvek od scaly »

No přece je nějaka RTF verze co stojí alespoň za to ji prolétnout ne? jinak já nemám několik tisíc měsíčně na to abych koupil par vrťasů, vysílačku a už vůbec ne zkušenosti abych experimentoval a skládal něco dohromady.... bohužel :( až si budu vydělávat a stát na vlastních nohou možná do té doby tabu a jenom takové to "domácí polítaníčko".
raging

#626 Příspěvek od raging »

Free SPIRIT,ten stojí za to :P
ntpr

#627 Příspěvek od ntpr »

je potřeba si uvědomit, že sebelepší RTF po pádu už RTF neni takže montování, seřizování apod. se clovek driv nebo pozdejc nevyhne :idea:
scaly

#628 Příspěvek od scaly »

no to já nemém problém s mechanikou... ale elektronika jde mimo mě práve a to je můj největší problem.... jinak jo.. free spirit je nejlepší vrtulník co jsem zatím měl v ruce, ale bohužel/bohudík už s ním nemám co pilovat, což mě překvapilo jak snadno je ovladatelný, rukama to nemám ale trenink je trenink :lol:
snowi

#629 Příspěvek od snowi »

Ahoj,

Jsem majitel FS asi 2 měsíce. Po vybalení jsem samozřejmě trimoval a vyvažoval (táhnul dost doleva dozadu). Po vytrimování v pohodě visí. Po začátečních poletováních jsem začal dělat "osmičky" a velmi se začala projevovat asymetrie v řízení.
Je to normální?
Když chci před sebou vykroužit pravidelnou osmičku, tak pokud letím pravou zatáčku , tak bočení naplno a musím ještě klonit - zvedne se rychlost
pokud levou, tak bočení jen mírně a musím klopit - jinak se zastaví na místě o otočí se.

Chová se vám stejně?
off
Kontaktovat uživatele:

#630 Příspěvek od off »

Ano asymetrie řízení (vlastě všeho) je to ve větší či menší míře normální u každého vrtulníku a u strojků se stálým úhlem náběhu a motorkem vzadu je to víc než normální...
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“