DJI - F305, F306, F308 Phantom 2
Re: DJI - F305 Phantom 2 RC set kvadrokoptéry 2.4GHz s H3-2D
díky, poslal jsem ti sz, prosím změř kolik máš nohy - viz výše můj příspěek
F306 Phantom 2 s H3-3D, FPV 5,8 GHz 400 mW, 7" monitor diverz., iOSD mini, MarcoPolo, Waterbuoy
Re: DJI - F306 Phantom 2 RC set kvadrokoptéry 2.4GHz s H3-3D
Zbytečně to poškozuje renomé letadla a jeho komponentů.
Vůbec to není zbytečné,kolik už bylo i ve světě zdokumentovaných pádů a DJI se k tomu staví jako že se nic neděje....
Vůbec to není zbytečné,kolik už bylo i ve světě zdokumentovaných pádů a DJI se k tomu staví jako že se nic neděje....
blbá otázka, když se s tím gimbalem flákne o zem a nefunguje je na vyhození nebo se to dá nějak oservisovat? 
- gardenroute
Pokud ho nějak zvláště mechanicky nepoškodíš, nic by se mu nemělo stát, jsou BL motory, žádné převody apod... Gimbal je při pádu chráněn podvozkem, obvykle ho podrží.mouchanek píše:blbá otázka, když se s tím gimbalem flákne o zem a nefunguje je na vyhození nebo se to dá nějak oservisovat?
Oservisovat dosud jen u DJI Gmbh...
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
Tak on do nej bouchnul a nefunguje mu
nedává smysl psát, že je chráněný podvozkem a že by se mu nic nemělo stát 
myslel sem si že ho podvozek ochránil, ale pak jsem na něm našel na rohu kus hlíny čili sletěl asi na roh gimbalu.. ještě se musím podívat dovnitř jestli se tam neodpojil kabel od gimbalu, protože neproleze signál videa ani přes FPV..
- gardenroute
Re: DJI - F306 Phantom 2 RC set kvadrokoptéry 2.4GHz s H3-3D
Vůbec jsi to nepochopil, pravděpodobně špatně čteš, poškozuje to pověst, když se každý pád či úlet přičítá technice. Nemám moc rád to slepé svalování každého pádu či úletu jen na technikumirman píše:Vůbec to není zbytečné,kolik už bylo i ve světě zdokumentovaných pádů a DJI se k tomu staví jako že se nic neděje....
díky, poslal jsem ti sz, prosím změř kolik máš nohy - viz výše můj příspěek
JÁ MÁM NOHU 43 A PHANTOM 128MM
Phantom 4, ipad air2 cellular, tracker RF V16
to je nějak moc, opravdu jsi to měřil podle obrázku?
[album]4059[/album]
tedy ten vnitřní rozměr písmene U jedné z noh?
[album]4059[/album]
tedy ten vnitřní rozměr písmene U jedné z noh?
F306 Phantom 2 s H3-3D, FPV 5,8 GHz 400 mW, 7" monitor diverz., iOSD mini, MarcoPolo, Waterbuoy
tak to vypadá, že to nefunguje, tý brďo 
ten firmware 3.04 má skutečně pořešené to propadání a následné rozbití o zem? Neví někdo?
ten firmware 3.04 má skutečně pořešené to propadání a následné rozbití o zem? Neví někdo?
- gardenroute
Ano, má, ale vždyť jsme to tu již řešili ?mouchanek píše:...ten firmware 3.04 má skutečně pořešené to propadání a následné rozbití o zem?...
člověk se to bude bát znovu zkoušet.. 
mouchanek píše:tak to vypadá, že to nefunguje, tý brďo![]()
Co ti nefunguje? Doufám že jsi mého bývalého ptáka už nerozbil?
Můžeš prosím změřit vnitřní rozměr podvozku dle fota výše?
podvozek změřím zítra klidně, nejsem teď u Phantoma.
Phantom se mi propadl v Alpách, ovladač na nic nereagoval, jen se propadal až spadl na svah, odnesly to jen vrtule a asi ten Gimbal (musím se na to ještě podívat, moc nevěřím tomu že by byl KO). Ale čistě náhodou o den později jsem potkal o kopec vedle filmaře a lítal Phantomem2 tak mu řikám jaký má firmware, vyslovil 3 a v tu chvíli se mu to propadalo stejně jako mně až mu taky spadl a pak pro to hned utíkal, čili mám teď tak trochu strach
jsem klesal ani ne na půl plynu a najednou to bylo, koukám na něj jak postupně "padá", času bylo dost tak sem zkoušel všechno ale reakce žádná, pak bum
ale přežil až na ty 2 vrtule.
ale oba jsme byly 2500 - 2700m vysoko
Phantom se mi propadl v Alpách, ovladač na nic nereagoval, jen se propadal až spadl na svah, odnesly to jen vrtule a asi ten Gimbal (musím se na to ještě podívat, moc nevěřím tomu že by byl KO). Ale čistě náhodou o den později jsem potkal o kopec vedle filmaře a lítal Phantomem2 tak mu řikám jaký má firmware, vyslovil 3 a v tu chvíli se mu to propadalo stejně jako mně až mu taky spadl a pak pro to hned utíkal, čili mám teď tak trochu strach
jsem klesal ani ne na půl plynu a najednou to bylo, koukám na něj jak postupně "padá", času bylo dost tak sem zkoušel všechno ale reakce žádná, pak bum
ale oba jsme byly 2500 - 2700m vysoko
tak to je mazec tedy....