mám tento regulátor, může to mít na to vliv? http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oduct=9299
Turnigy 9X 9Ch
tak už sem správně ještě jeden teoretickej dotaz na přijímači k týhle vysílačce funguje plyn naCH2, teda aspom mě. na funkci to vliv nemá jen když jsem dával revers na výškové kormidlo tak jsem jen koukal do menu ve vysílačce a to byl hukot aneb jak jsem přišel o vrtuli a stoh papírů na pracovním stole, prsty mám všechny
ještě se musím hodně učit jak s letadlem nepřijít k úrazu.
mám tento regulátor, může to mít na to vliv? http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oduct=9299
- RiMr
- Kontaktovat uživatele:
1) první hrubé napípání dělej bez zapnutého letadla, řiď se výchylkami na DISPLAY, proto to tam je... Nebo si aspoň sundej vrtuli! Můžou z toho být OPRAVDU škaredé úrazy!!!
2) plyn máš tam, kde sis ho vybral volbou módu vysílač a modelu. Pokud si nejsi jistý, tak když se podíváš opět na DISPLAY, tak si páčkuj pákou plynu a uvidíš který kanál ti reaguje. Odpočítej si shora kolikátý je to kanál a ten kanál to máš i na přijímači. To se netýká jen plynu, ale všech kanálů. Zkoukneš v DISPLAY a hned víš co ti kam který mix hodil, nebo co sis tam umixoval sám.
3) s regem toto nesouvisí. Většina regů když zapneš přijímač a máš plný plyn tak nenaběhne a začne pípat nebo něco. Ale tys mu přepnutím reversu při všem zapnutém prostě dal najednou plný knedlík...
BACHA NA TO!!!
2) plyn máš tam, kde sis ho vybral volbou módu vysílač a modelu. Pokud si nejsi jistý, tak když se podíváš opět na DISPLAY, tak si páčkuj pákou plynu a uvidíš který kanál ti reaguje. Odpočítej si shora kolikátý je to kanál a ten kanál to máš i na přijímači. To se netýká jen plynu, ale všech kanálů. Zkoukneš v DISPLAY a hned víš co ti kam který mix hodil, nebo co sis tam umixoval sám.
3) s regem toto nesouvisí. Většina regů když zapneš přijímač a máš plný plyn tak nenaběhne a začne pípat nebo něco. Ale tys mu přepnutím reversu při všem zapnutém prostě dal najednou plný knedlík...
BACHA NA TO!!!
Jenže já přijímač jen spároval a nastavil pro letadla a vyzkoušel kam co zapojit, do kanálů jsem se nevrtal jen to zmíněné výškové kormidlo. Chápu to dobře lze tedy nastavit libovolně jakýkoliv výstup z vysílačky na libovolný kanál na přijímači? prolezl sem návod ale nikde sem nezahlíd jak zvolit kanál3 pro plyn, plyn mámvlevo jak má být u mode 2 ale jak ho přehodit na třetí knál? díky za hloupej dotaz
RiMr píše:Už je mi to jasné. Jsi jouda co nečte co je tu už několikrát napsané!![]()
Máš tam mód1. Pak máš plyn na druhém kanále...
Že ty sis to vůbec nenastavil?
Měl jsem nastaveny mod 2, mam dve stejný vysílačky a dva přijímače a i když sem to spároval s tou druhou vysílačkou oba přijímače měly plyn taky na výstupu ch2 i pokud byl mode 2 nastaven , na ch 3 to jen pípalo při zapnutý vysílačce, nakonech sem to na ch3 dostal ale ale sam nevim jak, tuším že jsem zapojil napětí do přijímače při vypnuté vysílačce na ch3, pak zapnul vysílačku zakvedlal plynem a nic, pak opět nastavil mode 2, přesto že tam byl už byl nasatven a plyn začal fungovat na přijímači na ch3, ale ověřím to až s tím druhým jestli to tak opravdu je. Každopádně si připadám jak prvňáček.