Co se týká gyra, je úplně jedno, jakou tam máš hodnotu, protože mCPx ten kanál vůbec nepoužívá
Blade MCPX
Re: Blade MCPX
Druhotně to může být i baterkou. Pokud lítáš setové baterie, není neobvyklé, že vyrovnávací motor přestane stíhat díky rychlému vybití. seltino má pravdu, stáhni si pro začátek limity úhlů náběhu někam k 65-70%.
Co se týká gyra, je úplně jedno, jakou tam máš hodnotu, protože mCPx ten kanál vůbec nepoužívá
Hodnoty zisků jsou vestavěné v jednotce a není je jak upravovat.
Tom
Děkuji za odpovědi,zatím mám setové baterky,vrťase mám 4 dny
,ale už mám na cestě z chiny nové 250-tky a plánuji dokoupit nějaké 300-stovky 
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
- František Koudelka
- Kontaktovat uživatele:
ja dnes letal a zacalo mi to zase vynechavat a i sem kvuli tomu havaroval
, chytnul sem to do ruky sundal kabinku a roztocil....necal konstantni otacky, polozeny vysilac na zemi a koukal co to dela...pri vynechani blikne modra ledka a serva prudce cuknou dolu, vsechny tri stejne, za chodu sem hybal s kablikem a najednou to prestalo, tak sem sel znova do vzduchu a na dalsi baterku ani jednou nevynechal a pak na dalsi asi dvakrat ke konci......tak co myslite vymenit kablik.....
ten stridak vypada velice pekne, poradne si to proctu....taky bych to asi casem bral....
ten stridak vypada velice pekne, poradne si to proctu....taky bych to asi casem bral....
Nezlob se Béďo, já mám dneska špatnej den
Taky jsem to dnes předělal.Mám ten poslední převodník přímo na mpcx a tak to pájím na plus motoru na desce.Točí mi to 5300 a je to maso. Kolektiv jsem snížil na 65 a stoupá to stále jako raketa.Zatím mám 9zubový pastorek.Chce to ale 8 zubový. 4 minuty a 240 jsou vycucaný.Váží mi to 44,5g. Je to úplně jiný stroječek.
můžeš prosím hodit odkaz na ten převodník co máš ty? dík moc
P.S. Baui se vrátil z dovči a pěkně to tady v tomhle topicu ožilo
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
seltino píše:můžeš prosím hodit odkaz na ten převodník co máš ty? dík moc
http://www.wowhobbies.com/thesteveblsin ... erter.aspx
Tip je ten “nový“ Steve s vestavěným odporem o kterém se mluvili, že? Steve ho na svých stránkách ani neměl.
Tom
Ahoj lidi tohle fórum sleduju už dlouho ale teď musím reagovat, ta přestavba, ne ten střidak nemá Chybu mam taky mcpx celej v rkh tuningu a je to super stroj …ale mam prosbu nebude někdo objednávat tu konversi na stridak co ma Baui rad bych se pridal nemam zkušenost s objednáváním ze zahraničí .
T-rex 450.A109
Blade 400 3D- prodán
T-rex 250
Blade 400 3D- prodán
T-rex 250
Nojo a paypal ja pravě nemám
Tuning mi dovezla kamoška z USA jinak zhanim všechno u nás no uvidime jinak ten ram z rkh mně taky laká
Tuning mi dovezla kamoška z USA jinak zhanim všechno u nás no uvidime jinak ten ram z rkh mně taky laká
T-rex 450.A109
Blade 400 3D- prodán
T-rex 250
Blade 400 3D- prodán
T-rex 250
Tsisters píše:Ahoj všem,prosím o radu.Mám vysílač DX6i a v nastavil jsem ho podle návodu od výrobce,jen jsem nenašel jak mám mít nastavené Gyro,je správně:
0: 50
1: +50
------------------
klidně to tak nechej, tenhle kanál mcpx nebere.
(citlivosti gyra jsou předprogramovány napevno od výrobce)
Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG
baui píše:Tip je ten “nový“ Steve s vestavěným odporem o kterém se mluvili, že? Steve ho na svých stránkách ani neměl.
Jo to je on. Nemáš navíc náhodou 8zubej pastorek?
buki píše:Jo to je on. Nemáš navíc náhodou 8zubej pastorek?
Bohuzel, jen 9T. Kolik ti to toci, kdyz ho stahnes treba na 65%?
Tom
baui píše:buki píše:Jo to je on. Nemáš navíc náhodou 8zubej pastorek?
Bohuzel, jen 9T. Kolik ti to toci, kdyz ho stahnes treba na 65%?
5300. Nejde tak o otáčky, ale pěkně to žere. 3,5min.a 220mA je v čudu.Proto ho sháním.
Ahoj všem,mněl bych takový dotaz.Je hodně náročný přechod z mCP X na větší helinu,myslím tím že budu zase rádoby na začátku a nebo je to spíše jen o velikosti a zvyknutí si na to,že potřebuju více místa na lítání.
Přeji všem hezký den
Přeji všem hezký den
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/