Tornádo XX
-
vasin
- Kontaktovat uživatele:
prosím help
Právě jsem dokončil Tornádo, ale vyšlo mi těžké na zadek a to tak, že jsme zatím provizorně nalepil ke špici 5 x 50Kč a ještě mi to přijde málo.
prosím poraďte jak nejlépe to mám dovyvážit a hlavně .. nějaký nápad čím a jak to udělat tak abych to hned neztratil?
To znamená, že potřebuji doplnit cca 50 - 60g .. to mi hlava nebere
http://www.vachovo.cz/Letadla/IMAGE_00011.jpg
prosím poraďte jak nejlépe to mám dovyvážit a hlavně .. nějaký nápad čím a jak to udělat tak abych to hned neztratil?
To znamená, že potřebuji doplnit cca 50 - 60g .. to mi hlava nebere
http://www.vachovo.cz/Letadla/IMAGE_00011.jpg
Torro 900, HomeMade F3K(létá na svahu), F3K TurboGladiator, Tornado XX, Motýl (Lynx), 2M (e-větroň)
ty prachy asi brzo ztratíš
ja sem kombat dovažoval tak že sem pod potah na špici vypálil pájkou optimální jamku a do ní purexem zalepil olovo ( aby se špice nebortila při nárazu ) to už pak ztratit nejde , a v rybářských potřebách koupíš 50g i 60g ale je to docela koule musíš vymyslet kam to picnout . závisí to kams dal baterky . . . přes to skelku a potah a ani to nebude poznat . . .
-
vasin
- Kontaktovat uživatele:
Díky za radu
Zadlabu to špice .. ovšem lepní purexem .. hm to jsem ještě nezažil, pořád mám teda jednu lahvičku v kufru už od dob Sky Lady, ale lepil sem ji vždy vteřiňákem.
Kolik se toho dává jak hodně to nabývá?
Kolik se toho dává jak hodně to nabývá?
Torro 900, HomeMade F3K(létá na svahu), F3K TurboGladiator, Tornado XX, Motýl (Lynx), 2M (e-větroň)
-
vasin
- Kontaktovat uživatele:
Zalétáno
Tak jsem to dnes zalétal alespoň na rovině na louce na Malé Skále kousek od Bohnic. Ze začátku se mi to vzpínalo tak jsem ještě dovážil , pak dotrimoval a pak už to i lítalo i když teda jak to ztratí rachlost de to dolů jak dělová koule, ale i tak pár hodů s obratkou a přistání do ruky sem dal , tak snad to na svahu nebude uplně k ničemu.
Taky musíte být pořád na slušné rychlosti? (jak to zpomalí tak se to v zatáčce okamžitě propadá po křídle)
Prosím nevíte někdo o nějakém simulátoru na svahové lítání?
Taky musíte být pořád na slušné rychlosti? (jak to zpomalí tak se to v zatáčce okamžitě propadá po křídle)
Prosím nevíte někdo o nějakém simulátoru na svahové lítání?
-
Marcos
- Kontaktovat uživatele:
Nechce se mi kvůli tomu zakládat nové vlákno ale mám svahové samokřídlo (dejme tomu Tornádo XX
) a má ufiklou náběžku tak, že je po celém rozpětí ze předu křídla 5mm široká placka a až pak začíná profil... Blbe se to popisuje, proste takhle :
Je to normální, vadí to, mám to nějak zahladit?
Je to normální, vadí to, mám to nějak zahladit?
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ