Jo tak to nevim.
Prijmac byl u rc soupravy,krystaly uz tam byly.
RC SET EASYSTAR OD MULTIPLEXU
2 RIDER: ZDAR !!!! Proč hned takoví nervy ??? proč hned nadávat někomu za vlastní "neschopnost" !!!!!!!!!!!! proč si nechávat takoví věci jako je pajéní motoru atd. v obchodě ??? (potom možná ani nechceš být modelář ale jen uživatel co nic neví
)proč se v klidu nezeptat ??? ... napsat co a jak sem zapojil .... poslat foto .... modelařina je krásnej koníček a potřebuje mimo jiné i trpělivost !!! ....a rozhodně si myslím že když ti většina modelářů (tím nemyslím sebe já sem ještě zelenáč
)něco poradí a shodnou se v tom tak ti určitě neradí ŠPATNĚ !!!
Toť můj osobní názor !!!
-podívej se jestli nemáš serva a regulátor v příjmači zapojený naopak !!! (mě se to jednou povedlo a dělalo mě to podobný věci !!! )
A HLAVNĚ KLID A ROZVAHU !!!!!
-podívej se jestli nemáš serva a regulátor v příjmači zapojený naopak !!! (mě se to jednou povedlo a dělalo mě to podobný věci !!! )
A HLAVNĚ KLID A ROZVAHU !!!!!
\_ StanY _/
Jasne souhlasim s tebou a mas naprostou pravdu.Asi to mam v povaze ze hned vylitnu kdyz se hned nedari.Samozrejme je to moje neschopnost.Tak to se VSEM OMLOUVAM.
Na tom pajeni nevidim nic spatny,tim nechci rict ze bych byl uplne blbej
a neumel to pripajet,ale ty soucastky nejsou zrovna levna zalezitost a jsem uplny zacatecnik,tak proc si hrat na hrdinu kdyz v obchode tomu rozumej.
Jasne souhlasim s tebou a mas naprostou pravdu.Asi to mam v povaze ze hned vylitnu kdyz se hned nedari.Samozrejme je to moje neschopnost.Tak to se VSEM OMLOUVAM.
a neumel to pripajet,ale ty soucastky nejsou zrovna levna zalezitost a jsem uplny zacatecnik,tak proc si hrat na hrdinu kdyz v obchode tomu rozumej.