RC SET EASYSTAR OD MULTIPLEXU

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
RIDER

#76 Příspěvek od RIDER »

Jo tak to nevim.
Prijmac byl u rc soupravy,krystaly uz tam byly.
StanY

#77 Příspěvek od StanY »

2 RIDER: ZDAR !!!! Proč hned takoví nervy ??? proč hned nadávat někomu za vlastní "neschopnost" !!!!!!!!!!!! proč si nechávat takoví věci jako je pajéní motoru atd. v obchodě ??? (potom možná ani nechceš být modelář ale jen uživatel co nic neví :( )proč se v klidu nezeptat ??? ... napsat co a jak sem zapojil .... poslat foto .... modelařina je krásnej koníček a potřebuje mimo jiné i trpělivost !!! ....a rozhodně si myslím že když ti většina modelářů (tím nemyslím sebe já sem ještě zelenáč :D )něco poradí a shodnou se v tom tak ti určitě neradí ŠPATNĚ !!! :evil: Toť můj osobní názor !!!

-podívej se jestli nemáš serva a regulátor v příjmači zapojený naopak !!! (mě se to jednou povedlo a dělalo mě to podobný věci !!! )

A HLAVNĚ KLID A ROZVAHU !!!!! :roll:
\_ StanY _/
RIDER

#78 Příspěvek od RIDER »

Jasne souhlasim s tebou a mas naprostou pravdu.Asi to mam v povaze ze hned vylitnu kdyz se hned nedari.Samozrejme je to moje neschopnost.Tak to se VSEM OMLOUVAM.
Na tom pajeni nevidim nic spatny,tim nechci rict ze bych byl uplne blbej :) a neumel to pripajet,ale ty soucastky nejsou zrovna levna zalezitost a jsem uplny zacatecnik,tak proc si hrat na hrdinu kdyz v obchode tomu rozumej.
RIDER

#79 Příspěvek od RIDER »

Jasne souhlasim s tebou a mas naprostou pravdu.Asi to mam v povaze ze hned vylitnu kdyz se hned nedari.Samozrejme je to moje neschopnost.Tak to se VSEM OMLOUVAM.
Na tom pajeni nevidim nic spatny,tim nechci rict ze bych byl uplne blbej :) a neumel to pripajet,ale ty soucastky nejsou zrovna levna zalezitost a jsem uplny zacatecnik,tak proc si hrat na hrdinu kdyz v obchode tomu rozumej.
StanY

#80 Příspěvek od StanY »

Dobrá ;) každej sme nějak "střelenej" :lol: .... a už ti to chodí jak má ??? ...... případně teda po domluvě s tím kšeftem to tam vem ať ti na to mrknou :) nebo nějakej kolega zkušenej ... :?
\_ StanY _/
StanY

#81 Příspěvek od StanY »

... už sem to našel v jiným tématu že ti to chodí ;) .... no tak vydiš že ses nemusel hned čílit :D .... a ještě ke všemu taková blbost :D - stane se :D Hodně dalších zdarů :) btw. já mám trubku v jedné polovině křídla přilepenou purexem ;) .....
\_ StanY _/
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“