Depron Cup 2010 (Pravidla na 1 straně)

Pokud nějakou modelářskou akci pořádáte, nebo na ni chcete jen upozornit, jste zde na správné adrese.
Odpovědět
Zpráva
Autor
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#76 Příspěvek od BOSS8 »

Dneska jsem si skočil kolem desáté najednu baterku. 20sekund motoru přistání po 60ti minutách bo už mě bolelo za krkem a ani mě to už nebavilo :lol:
Rádio a nabíječ = základ modeláře .
pepin

#77 Příspěvek od pepin »

jo jo,termika je mrcha,Já včera tahal asi 10 min Asw v totálních srágorách na motoru než něco přišlo,nakonec se konečně utrhla bublina a pěkně jsem si zakroužil s Jezevcem-(jezevcoviny net) já s 4 metrovkou,on na padáku,docela to i rychlostně odpovídalo a drželi jsme se v kruhu proti sobě,dnes to stojí zaprd.
DAF
Kontaktovat uživatele:

#78 Příspěvek od DAF »

Tak já to byl dneska oprubovat :( . Hodilo to ostrou levou šajtli a nešlo to pořádně kočírovat. Stoupat, by to i stoupalo. Odlehčení udělalo své a šlo to kolmo nahoru za vrtulí, ale pak se to přetočilo a hybaj dolů :cry: :cry: v levých zatáčkách. Navíc nějak nešel úplně stáhnout motor. Nechci se vymlouvat na rušení, o kterém tu dnes kdosi psal, ale fackt to chodilo na fuck. No, za plotem tam jezdil chlapík s autem, na zemi nic, nahoře na ho.., tak jen doufám, že měl 40-cítku (přes betonový panelový plot to bylo slyšet, ne vidět).
Navíc jsem se tam dostal až teď, kdy mírně poprchávalo, takže taky na prd. Takže ani jedna baterka :cry: .
Holt budu mít hromadu práce to doladit, nebo v nejhorším zase osadím starý trup. Ještě je skoro měsíc, tož hyn sa hukáže :!:
Hitec Aurora 9X
pepin

#79 Příspěvek od pepin »

dej tam výkonější régl-běžně mi přetěžované régly zamrznou,nebo jinak blbnou-třeba nesepne brzda.
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#80 Příspěvek od BOSS8 »

Malá špionáž - z tréningu VDC 2010 :lol: musím vás přece postrašit 8)

Obrázek
DAF
Kontaktovat uživatele:

#81 Příspěvek od DAF »

Regl mám loňský a tehdy chodil dobře, ádné problémy. Přemýšlím o jiných servech, protože jsem tam dal kvůli hmotnosti HD 1440, která mají vykazovat krouťák 1,0 kg/cm, ale asi jen tabulkově. Zkoušel jsem roztočit motor a dát výchylky (všechno v ruce), no a serva žádná sláva. Tím začnu, pak se uvidí.

to BOSS8, co to je za diverzní stroj??? Tlačná vrtule a snad ještě výklopná??? A co to druhé, to je samá balsa? Asi ten svůj stroje, jestli ho rozlítám, vyzbrojím nějakým Schwarzlosse 8,0mm :lol: , nebo něčím podobným.
Hitec Aurora 9X
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#82 Příspěvek od BOSS8 »

Ten vzadu je Leguánův EPP Fototroň alias létající umělcovo oko :lol:
Ten v předu je moje závodní břitva , ocas balsa+překl , trup uhlí a papír, křídlo polystyren eps a papír. Po loňském neúspěchu s bachratým érem který neletělo proti větru ani na motor, jsem to letos pojal aerodynamicky - vše schovat za vrtulový kužel :lol: :lol: :lol: pro inspiraci jsem šel do kategorie létajících košťat F3x - proto jsem výsledek pojmenoval Vě3k (čti Větřík) :lol: :lol: Pokud se mi podaří vychytat masařky a hlavně, to do závodu nerozbít, tak myslím že to bude konkurenceschopné - dá se s tím snad i doletět do termiky, ne jako s minulým strojem (ten byl o modlení aby byla termika v okolí 50ti metrů od místa startu :lol: ) .
DAF
Kontaktovat uživatele:

#83 Příspěvek od DAF »

BOSS8 píše: Pokud se mi podaří vychytat masařky ....

V mém případě to budou spíš sršni (když to beru podle velikosti :lol: ). Už jsem to vykuchal a dumám jak z toho dovnitř.
Hitec Aurora 9X
DAF
Kontaktovat uživatele:

#84 Příspěvek od DAF »

Když už to moc nelétá, tak dám aspoň fotku pro zastrašení soupeřů
http://daf64.rajce.idnes.cz/2010-03-27/#100_1072.JPG
http://daf64.rajce.idnes.cz/2010-03-27/#100_1073.JPG
Hitec Aurora 9X
pepin

#85 Příspěvek od pepin »

Kolik je tedy připraveno stroju?-Abu,Daf ,Vigo,Bosák, Já ?termín se blíží,začínám mít prujem,zvláště po Bassakově přízpěvku 20s 60 min :evil:
Abu
Kontaktovat uživatele:

#86 Příspěvek od Abu »

Klidek, po zavode prohlasime ze Bossak tam ma moc uhliku a diskvalifikujeme ho :twisted:

Mozna prijde i nejakej "mladoch", asi Honza Prochazka z Trnaku (Honelix), a snad i nekdo dalsi (Marcos, Luzr...?).
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#87 Příspěvek od BOSS8 »

Nad lesíkem to trochu nosilo :lol: ale tak slabě, že prolétající káně hodilo jen dva okruhy a šupajdilo do pryč, éro se ale udrželo což mě těší :wink: Včera přinesl Honza videa z nového fotoroně - na několika z nich je vidět deproňák v akci , krásný záběry z výšky na kroužícího větráčka. :wink:
DAF
Kontaktovat uživatele:

#88 Příspěvek od DAF »

No já se sice vytahoval fotkama, ale vzhledem k tomu, co to předvedlo ve vzduchu, tak jsem to rozprvočiniteloval :lol: . Mám oddělenou gondolu, vyházené vnitřnosti, budu kuchat motýla (tedy koérmidla, nikoliv Emanuela), abych ho přehodil na novou trubku a upravil geometrii. No jinak v nejhorším opět osadím starý trup :cry: .
Hitec Aurora 9X
DAF
Kontaktovat uživatele:

#89 Příspěvek od DAF »

Dostal jsem se pracovně do Jihlavy a musel jsem navštívit zdejší prodejnu Kostky. S hrůzou jsem zjistil, že serva HD 1440, která jsem do tuningovaného éra dal, nemají krouťák 1 kg/cm, jak mi tvrdili na Model Hobby veletrhu, kde jsem je koupil, ale pouhých 0,6 kg/cm při 6V. Jestliže mi BEC z reglu pouští jen 5,0V, tak to má krouťák jen asi půl kila. To možná byl můj problém. Dám tam s těžkým srdcem zpátky staré dobré, ale 8-mi gramové HS-55ky. Tak to nebude 482g, ale 490. I tak jsem si hmotnostně polepšil, a dost výrazně.
Hitec Aurora 9X
Marcos
Kontaktovat uživatele:

#90 Příspěvek od Marcos »

Ten Vě3k vypadá opravdu brutálně, až moc profi :) Můžu se zeptat, kde jste kdo v Praze sehnal kloboukový papír na potáhnutí? Všude mi toho nabízejí min 10kg.
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
Odpovědět

Zpět na „Budoucí“