stretavka helimaniaci SC a okolie
Este cakame na lepsie pocasie, teraz v tejto zime lietat nikto nebude
Ja mam aktualne Protosa u Smidovica v Trnave, povodne som mu ho dal len na kontrolu a udrzbu, nakoniec som sa ale rozhodol ze ho rovno necham prerobit na bestui s bezpadlom, som zvedavy ako to bude lietat.
Inak ciel na zimu som mal zaletiet cuvanu osmicku, toto mi ale totale nejde a kedze to ani Smidovic vraj dobre nevie tak to teraz skusam v inverte chvostom ku mne. Celkom dobre sa to trenuje v Phoenixe vramci Hover training kde vrtulnik drzi vysku a to mi ide o nieco lepsie. Este tak pol roka treningu a potom to skusim aj s Protosom
Ja mam aktualne Protosa u Smidovica v Trnave, povodne som mu ho dal len na kontrolu a udrzbu, nakoniec som sa ale rozhodol ze ho rovno necham prerobit na bestui s bezpadlom, som zvedavy ako to bude lietat.
Inak ciel na zimu som mal zaletiet cuvanu osmicku, toto mi ale totale nejde a kedze to ani Smidovic vraj dobre nevie tak to teraz skusam v inverte chvostom ku mne. Celkom dobre sa to trenuje v Phoenixe vramci Hover training kde vrtulnik drzi vysku a to mi ide o nieco lepsie. Este tak pol roka treningu a potom to skusim aj s Protosom
Goblin 700, Protos 500, Strider 250 FPV Racer, Futaba T14SG
www.rcklubsenec.sk
www.rcklubsenec.sk
Tak nám tu debata zasa ožíva
. Ja som to už nevydržal a bol asi pred troma týždňami na letisku v TT. Lietal som ešte s pádlami, ale minulý týždeň som už nahodil beasta aj ja. Sedel som nad tým asi 5 hodín, ale zvládol som to
. Testoval som zatiaľ len doma na dvore a tak neviem posúdiť zmenu. Základ v túto chvíľu je, že to funguje
. Keď sa počasie umúdri, tak vybehnem na letisko do TT na zálet.
Zisti kto vlastní tie kolektory. Dohodneme sa s ním, že ak poskytne elektrinu, tak mu to neporozbíjame
.
Zisti kto vlastní tie kolektory. Dohodneme sa s ním, že ak poskytne elektrinu, tak mu to neporozbíjame
V trojkovej verzii Phoenixu (zatial len Beta, ale fici celkom dobre) sa da zapnut bezpadlo T-Rex 3G. Skusal som s tym nieco polietat a sprava sa to asi tak rozdielne ako je lietanie s klasickym hornoplosnikom a akrobatom.
Padlovy vrtulnik v zakrutach ako keby ma urcitu zotrvacnost, kdezto bezpadlo ako natocis tak ide. Je ale mozne, ze bestia sa sprava inak ako to Alignacke 3G. Zatial mam z toho take zmiesane pocity, je to asi o zvyku. Uvidim aka bude realita.
Uz aby bolo pekne slnecno bezveterno, 25 stupnov
Padlovy vrtulnik v zakrutach ako keby ma urcitu zotrvacnost, kdezto bezpadlo ako natocis tak ide. Je ale mozne, ze bestia sa sprava inak ako to Alignacke 3G. Zatial mam z toho take zmiesane pocity, je to asi o zvyku. Uvidim aka bude realita.
Uz aby bolo pekne slnecno bezveterno, 25 stupnov
www.rcklubsenec.sk
www.rcklubsenec.sk
vidim ze kazdy nieco investoval tuto zimu, ja som nevydrzal a pustil som sa do stavby quadrocoptera, ktory sice tak skoro nebude, ale to nevadi. Paci sa mi jeho stabilita, mozno konecne miniem aj prvu baterku inak ako na nabijacke , ked ju vybijam.
)) Vidim ze tento rok bude naozaj zaujimavy, budu sa testovat a zalietavat nove veci. Celkom sa uz tesim na marec.
DX9
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
fjuser: ja som tiez nevydrzal a Quadrocopetra si objednal z www.kkmulticopter.kr, mam Micro MultiCopter. Mam este starsiu verziu s cervenou doskou. Neviem ako ta nova, ale cervena nechce hnusa nabehnut pri nizkych teplotach (regulatory len pipaju).
Inak oproti vrtulniku je to totalne lenive v piruete, takze som to uz 2x rozbil pri osmickovani (otaca sa to proste prilis pomaly). Vzdy ale stacilo len vymenit nove vrtule a zalepit ramena
Kvoli zime som s tym ale este poriadne nelietal, raz som bol v hale ale ze by ma to nejako nadchlo sa neda povedat.
Inak oproti vrtulniku je to totalne lenive v piruete, takze som to uz 2x rozbil pri osmickovani (otaca sa to proste prilis pomaly). Vzdy ale stacilo len vymenit nove vrtule a zalepit ramena
Kvoli zime som s tym ale este poriadne nelietal, raz som bol v hale ale ze by ma to nejako nadchlo sa neda povedat.
www.rcklubsenec.sk
www.rcklubsenec.sk