Jinak s tím laděním za letu tě obdivuju a držím palce.
Edit: Ještě jedna podstatná věc. Ta stabilizace funguje jen v době, pokud s tím kormidlem sám nekvrdláš. Pokud to kormidlo sám řídíš, stabilizace se neuplatní.
2952 píše:Nechápu, jak krabička bude řídit křidélka-pokud jsou dvě serva.....? To asi nejde, že?
2952 píše:Aha...tak to by se mi vůbec nelíbilo..diferenciace křidélek v háji, ...a vůbec si to už neumím představit pro letadla, kde se řídí mixovaná křidélka s výškovkou-elevony..
Nějak se mi to celé zdá k ničemu
mihlit píše:Teoreticky (neověřeno) by to měla umět KK2.0 deska s fw OpenAero. Elevony netuším, ale diferenciaci a crow mix by měla respektovat (minimálně při cppm vstupu). Moc se o tom nepíše, takže ověřené to nemám a ještě jsem si to nekoupil. Stojí to poměrně málo, ale zas to není žádný prcek.
LV píše:Cele toto vlakno je ulet. Moja hlava To nepobrala...
charon píše:Na niektorej z prvých stránok píšeš,že lietaš od r.2007.5rokov x cca 300 štartov ročne je 1500 štartov. S takou skúsenosťou by si mal ulietať čokolvek letuschopné za každého aspoň trochu normálneho počasia takže stále nechápem o čo tu ide
charon píše:Prepáč.Zrejme som ťa nepochopil.Píšeš,že lietaš od roku 1987 ale prvé pristátia si zvládol v roku 2007./tvoj príspevok na prvej strane tejto diskusie/ Napadá ma ako si tých 20 rokov dával model na zemSamozrejme proti experimentom akéhokoľvek druhu nič nemám.