vrtací bruska Lidl

Pracovní postupy, technologie, finty, grify, nástroje, poznatky jak co nejlépe něco vyrobit, opravit a tak podobně.
Zpráva
Autor
jyrry
Kontaktovat uživatele:

Re: vrtací bruska Lidl

#76 Příspěvek od jyrry »

Další výrobek Parkside, který mě ještě více odrazuje od nákupů této značky (dostal jsem jako dárek).
https://www.lidl.cz/p/parkside-aku-jemn ... p100371252
Hned při prvním spuštění vibrace od 2. stupně regulace, na max nejsilnější. Po sundání kleštiny (byla v podezření) to samé.
Dost znatelný vakl vřetena, tedy původce těch vibrací. Ani to nebudu rozebírat, nechci to vidět :-D
Ti yngeneeři tam na dalekém východě jsou udržitelně nepoučitelní :mrgreen:
jyrry.webnode.cz
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#77 Příspěvek od JirkaA »

Asi dvakrát jsem se ulakomil na něco s nápisem Parkside a pokaždé jsem z toho měl radost dvakrát. Poprvé, když jsem to přinesl domů a podruhé, když jsem ten krám zas*anej mrštil do kontejneru na sběrném dvoře. Už bych to nekoupil ani nejhoršímu nepříteli.
OK2WY
jio

#78 Příspěvek od jio »

Ono u té značky záleží na četnosti používání. Pokud to koupím pro jednorázovou akci a pak to leží a znovu to použiju za pár let nebo pár krát za rok, tak to není špatná volba. Pokud máte na to výše zmíněný názor, tak jen nejste ta správná cílová skupina.
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#79 Příspěvek od jyrry »

jio píše: čtv 02.01.2025 20:50 Ono u té značky záleží na četnosti používání. Pokud to koupím pro jednorázovou akci a pak to leží a znovu to použiju za pár let nebo pár krát za rok, tak to není špatná volba. Pokud máte na to výše zmíněný názor, tak jen nejste ta správná cílová skupina.
Tak zrovna tohle si nemyslím.
Nestěžuji si na nedostatečnou výdrž, ale na vady zřejmé ihned po vybalení a hned bránící rozumnému použití.
Když to hned, nové, jen vybalené vibruje i bez hlavičky s kleštinou, tak to prostě vibruje a používá se to mizerně.
jyrry.webnode.cz
Celeron
Kontaktovat uživatele:

#80 Příspěvek od Celeron »

Zajímavý, já toho mám od Párksajdu hromadu a reklamoval jsem jen jedinou věc. A po záruce mě zatím taky nic neodešlo.
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#81 Příspěvek od jyrry »

Celeron píše: čtv 02.01.2025 23:58 Zajímavý, já toho mám od Párksajdu hromadu a reklamoval jsem jen jedinou věc. A po záruce mě zatím taky nic neodešlo.
Máš přímou brusku 230V?
Máš NiMh pidibrusku?
Máš LiIonkovou pidibrusku co jsem tu popsal?
Máš tu jejich pásovou stolně-ruční pilu?

Pokud tohle nemáš, nevíš co je Parksajd :mrgreen:

Já tohle mám/měl jsem a vím, co vím a o tom jsem tu psal.
jyrry.webnode.cz
jio

#82 Příspěvek od jio »

Nabízí se otázka, že když toho tolik máš a stojí to za prd, tak proč to i dále kupuješ.
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#83 Příspěvek od jyrry »

- přímou brusku jsem měl s OK kleštinou, koupil jsem druhou a ta měla kleštinu mizernou, házela nechutně
názorná ukázka jak celkem slušné vřeteno se dá zku.vit šišatou kleštinkou za zlomek ceny, to jsem taky nečekal

- NiMh pidibruska byla to první co jsem od nich koupil, nechal jsem se nachytat, ale i baterkový Dremel za násobek ceny má stejně pr.elně uložené vřeteno, je tu o tom vlákno
dojem napravili slušně fungující brustičkou na 230V

- pásovou pilu jsme koupili se synem, zlákala nás cena (už to víckrát neudělám :mrgreen: ); implantoval jsem jí smysluplnější svěrák na materiál, posléze prodal
nákup byl podpořen vírou, že na pásové pile se toho nedá moc pokaňhat; ten dojem mi yngeneeři parksajdu vyvrátili právě tím úžasným svěrákem na materiál

- LiIon pidibruska (viz. odkaz) je loňský nečekaný dárek, to jsem tam psal
dárek jsem si neobjednal, přišel nečekán, sám od sebe bych do toho nešel

Stačí? :?:

edit: kurzívou doplňující info

A nikde nepíšu, že do toho půjdu zas.
jyrry.webnode.cz
Jiri

#84 Příspěvek od Jiri »

Od Parksaidu mám třeba anemometr, infra teploměr nebo horkovzdušný fukar do dílny, a vše toto funguje k dostatečné spokojenosti.
Símův axiom: Každý signál se zlepší, připojíme - li anténu
Celeron
Kontaktovat uživatele:

#85 Příspěvek od Celeron »

jyrry píše: pát 03.01.2025 7:07 Máš přímou brusku 230V?
Máš NiMh pidibrusku?
Máš LiIonkovou pidibrusku co jsem tu popsal?
Máš tu jejich pásovou stolně-ruční pilu?
Však jsem psal že jsem nevracel a nebo nereklamoval.
Ano
Ano, opravil si sám
Ta ke mě nedorazila ale opravoval jsem ji kámošovi
Mám Promu PPK115. Matně jsi mamatuju, jak jsi tu Lidl pásovku vychvaloval. :)

Párkside mám dvouválec kompresor a k tomu snad vše, co na stlačenej vzduch měli.
Dál Wapku, opalovačku, plynovou pájku, invertor, brusku kotoučovku i deskovou se šmirglem, aneometr, pyrometr, různý sady nástrojů a bitů, úhelnice a kupu dalších.
Vše maká jak má. Reklamovaljsem jen tu plynovou pájku, dostal jsem jinou. Ono se totiž dá už při výběru vycejtit, co je na životnost perspektivní a co né.
Třeba taky lítám na jejich nářaďový baterky, koupil jsem jich 8 bloků a z nich nadělal různý bloky do letadel. Nejstarší je 2017 a stále drží.
Odpovědět

Zpět na „Dílna“