vrtací bruska Lidl
-
vrkal
- Kontaktovat uživatele:
vrtací bruska Lidl
Ve čtvrtek je v akci v Lidlu http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?action=showDetail&id=29141 jaký je Váš názor? Na občasné vrtání či broušení by to nemělo být špatný a není to na 12V.
- kocispavel
- Kontaktovat uživatele:
Re: vrtací bruska Lidl
Ahoj,
300 Kč si přidej a pořiď radši Dremel 200 http://www.naradi-pro-firmy.cz/index.ph ... s_id=20940
zdravím
Pavel
300 Kč si přidej a pořiď radši Dremel 200 http://www.naradi-pro-firmy.cz/index.ph ... s_id=20940
zdravím
Pavel
¨Také mám dremla ale aby k dremlu dostal stejné příslušenství jako k ta v Lídlu tak si připlatí cca 2000Kč.
Gaui200,Tarot450ProFBL,MinititanV2,TRex500,Raptor50,TZ-V2 Frenzy,TRex700,FutabaT-10C+nějaký letadla
Nechci dělat reklamu, ale neviděl bych to tak jednoznačně. Mašinku z Lidlu občas použiju v práci a zatím ok, jen nástroje jsou shit, nutno koupit nějaké opravdové.
Dremela jsem si kdysi koupil domů, zblblej kecy o kvalitě a hned jsem reklamoval ohnutou hřídel a po pár hodinách provozu měnil posuvný regulátor otáček. Bruska z Lidlu pořád chvěje míň než moje dremelka. Veškeré příslušenství předražené jako prase a kvalita o nic lepší než kde co jiného. Dremel, z hamiždnosti vyrábějící v Mexiku, už ode mně nedostane ani kačku.
Nemyslím si, že věci z Lidlu mají garantovanou a stále stejnou kvalitu ve všech sériích, mají v nabídce taky spoustu zmetků, ale konkrétně tu brusku bych tam momentálně koupil. Nízká cena, 3 roky záruky a 30 dní na vrácení zboží. Pro mně za ty prachy nízké riziko.
Dremela jsem si kdysi koupil domů, zblblej kecy o kvalitě a hned jsem reklamoval ohnutou hřídel a po pár hodinách provozu měnil posuvný regulátor otáček. Bruska z Lidlu pořád chvěje míň než moje dremelka. Veškeré příslušenství předražené jako prase a kvalita o nic lepší než kde co jiného. Dremel, z hamiždnosti vyrábějící v Mexiku, už ode mně nedostane ani kačku.
Nemyslím si, že věci z Lidlu mají garantovanou a stále stejnou kvalitu ve všech sériích, mají v nabídce taky spoustu zmetků, ale konkrétně tu brusku bych tam momentálně koupil. Nízká cena, 3 roky záruky a 30 dní na vrácení zboží. Pro mně za ty prachy nízké riziko.
- Xenomorfus
Lidl mikrobruska se tu uz resila. Mozna najdes vlakno. Nevim, zda do ni nekdo sel, ten vykon je za tu cenu smutny.
Pokud chces na obcasne pouziti, staci napsat SZ s kontaktem, jsem ze stejne casti Ostravy, kdykoliv ti svoji Dremelku 3000 vcetne prislusenstvi pujcim.
Pokud chces na obcasne pouziti, staci napsat SZ s kontaktem, jsem ze stejne casti Ostravy, kdykoliv ti svoji Dremelku 3000 vcetne prislusenstvi pujcim.
Xenomorfus
Traxxas,Absima CR4T,Hotwing,Crack Jak-55,150cm Mlok,P-51D,Stuka
Si vis pacem, para bellum
Traxxas,Absima CR4T,Hotwing,Crack Jak-55,150cm Mlok,P-51D,Stuka
Si vis pacem, para bellum
Mám ji už rok. Na občasný použití v pohodě. Dremela jsem nikdy nedržel, takže nemůžu srovnat.
by to chtělo univerzální hlavičku a tu jsem k aku Lidlovce nesehnal - má jiný závit (průměr) než příslušenství ke Dremelu, kterého je třeba na ebay dost. Pokud tam je přiložená jen kleština 2,4 a 3,2mm je to málo.vrkal píše:... Na občasné vrtání ...
Jinak je vhodné přihlédnout k ceně a s Dremelem nesrovnávat - ten za svou cenu může jak uspokojit tak nakrknout kdežto tohle za 700,- když počítám s pořekadlem "za málo peněz málo muziky" může i příjemně překvapit
Mám Lidlbrusku bateriovou a Dremela 3000.
jyrry.webnode.cz
Xenomorfus píše:... vykon je za tu cenu smutny...
Jasně, umrněných 160W u Lidlovky je podstatně méně než nastartovaný placebo efekt 130W u Dremela 3000
P.S. Pleteš si to s akuLidlovkou. Ta fakt nemá výkonu na rozdávání
jyrry.webnode.cz
Mám ju už vyše roka, kupoval som ju za 25 eur, teraz stojí 30 eur.
Neviem si predstaviť, ako som mohol bez nej existovať.
Výkon 160W je plne dostatočný, dokonca som urval na 3 časti tú oceľovú frézku pri frézovaní 3 mm bukovej prepážky, odvtedy si dávam aj ochranné okuliare.
Mám už asi aj 3 sady príslušenstva, síce ich moc nepotrebujem, ale nekúp to za tie prachy...
Neviem si predstaviť, ako som mohol bez nej existovať.
Výkon 160W je plne dostatočný, dokonca som urval na 3 časti tú oceľovú frézku pri frézovaní 3 mm bukovej prepážky, odvtedy si dávam aj ochranné okuliare.
Mám už asi aj 3 sady príslušenstva, síce ich moc nepotrebujem, ale nekúp to za tie prachy...
Ta z Lidlu není špatná, měl jsem ji, ale nakonec jsem si stejně připlatil a nahradil jednou od Dremela.
Mam ji rok a je to v pohode.
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
Mam ji neco prez rok. tehdy jsem ji koupil ale bez toho "prodluzovaciho bowdenu. To me prave zajima. Mate zkusenost s tim prodlouzenim? Je to pouzitelne? Uvazuji , ze bych ji koupil uz kvuli tomu prodlouzeni. Teoreticky by to mohlo byt velmi uzitecne. Popravde bez neceho takoveho je to jen mala, nevykonna bruska. S tim nastavcem bych se dostal do nepristupnych prostoru treba primo v modelu apod.
Taranis B; F450 s APM 2.5; Bixler 2
Treba dávať pozor aby sa ten predlžovák neprehrieval a popravde by som sa bál pustiť to naplno cez ten kábel.
Ono ak to dáš napr. na trojku, vidíš rozdiel či je ten kábel rovno, alebo nejako stočený, je to určite záťaž naviac.
Ono ak to dáš napr. na trojku, vidíš rozdiel či je ten kábel rovno, alebo nejako stočený, je to určite záťaž naviac.
Fakt se to tu už řešilo,ale nemůžu najít to vlákno.Mám ji právě od loni,brousím tak 2x za měsíc co se týká modelů.Na podzim jsem dokonce asi 3/4 hodiny frézoval do pískovce s prodloužením a bez problémů.Není to profi,takže každý si musí rozmyslet co s tím chce dělat.Na modelaření bohatě stačí.Co se týká přislušenství,mám jedno malé z lidlu,pak velký kufřík taky z lidlu.Pak jsem doobědnával frézky a brusný kotoučky z gesu a kvalitou mě to přijde stejné.Já jsem spokojen.
-
vrkal
- Kontaktovat uživatele:
Já hledal a nic nenašel, proto se ptám. Domnívám se, že na ty moje hokus pokusy to bude i výkonově stačit, když se za tři roky pokazí, LIDL hned vrátí peníze, už to mám vyzkoušené, tudíž reklamace v poho.
to Xenomorfus díky za nabídku, ale myslím, že mne ještě tak dobře neznáš, a aby jsi se poté nechytal za hlavu, kdybych ti Dremelku po těch mých pokusech třeba vrátil nefunkční...
to Xenomorfus díky za nabídku, ale myslím, že mne ještě tak dobře neznáš, a aby jsi se poté nechytal za hlavu, kdybych ti Dremelku po těch mých pokusech třeba vrátil nefunkční...