Celeron píše:Nojo, jenže on bude problém novej přijímač 35 MHz vůbec sehnat. Kupovat něco na bazaru je tak 50 na 50...
Jirka
Mám ji nejmíň deset. Ale jsem moc líný na to, abych je balil a nesl na poštu. Kdyby ale měl cestu přes Břeclav...
Celeron píše:Nojo, jenže on bude problém novej přijímač 35 MHz vůbec sehnat. Kupovat něco na bazaru je tak 50 na 50...
Jirka
Celeron píše:Co vím, tak PCM Hitec nebyla s ničím kompatibilní.![]()
Jirka
zdzd píše:Mám ji nejmíň deset. Ale jsem moc líný na to, abych je balil a nesl na poštu. Kdyby ale měl cestu přes Břeclav...
Celeron píše:A jakejch, Hiteců?
Jirka
JosefSvejk píše:U vysílače dáš krystal 62 a hotovo. Přijímač můžeš použít jakékoliv značky. Krystal musí být podle druhu směšování a podle značky přijímače. Oboje PPM. A musí to fungovat, pokud není něco vadného.
Lark píše: Jen musíš dodržet ty správné krystaly podle značky Tx a Rx a musí to fungovat.
Lark píše:Tak teď ti Švejku trochu nerozumím, proč mě cituješ? Myslel jsem to stejně jako ty. Do Tx Hitec krystal Hitec a do Rx Jeti krystal Jeti.
Celeron píše:Nojo, ale jak zjistit, kolik mají REXy odstup? Maj jedno nebo dvojí směšování? V manuálu na JETI stránkách o tom není ani čárka..