Rapeman píše:Jaké máte výchylky na klapkách?
máš to tu: http://www.rcalbum.com/index.php?action ... de=&id=191 všetko do bodky napísané.
Rapeman píše:Jaké máte výchylky na klapkách?
Rapeman píše:já mám jen 6-ti kanál a tolik mixů tam nenastavím.
Rapeman píše:klapky dolů a obě křidélka nahoru - jak se tomu říká? -- tak to také nenastavím
m2 píše:Rapeman píše:chlapi, jak máte přikurtovanou baterku proti pohybu?
sucháč.
Rapeman píše:m2 píše:Rapeman píše:chlapi, jak máte přikurtovanou baterku proti pohybu?
sucháč.
Jako co, sucháč? jako po celé ploše v místě dotyku v loži, nebo stáhnutí páskem se suchým zipem?
airmaster píše:1) Jaké aku? Rozhoduji se mezi A123 x LiPo? Jaké konkrétně z těchto? Spíše bych volil LiPo, klidně i 4000 mAh. Váš názor?
2) Vrtule - zatím mám Aeronacut CAM 10x6, ale nevím, zda by to (ne)chtělo jinou - jakou?
V Proximě mám motor Turnigy TR 35-42D 1000kv, regulátor Turnigy Sentry 40A a zatím tu 10x6 vrtuli. Celková hmotnost osazeného modelu (bez aku) mám 1656g, takže s aku se nemusím moc omezovat.
Doktor píše:1)LiFe je při shodné kapacitě težší jak LiPol. LiFe by mělo mít vyšší životnos jak LiPol.
2)vrtule 10/6 je na 3S LiPo (4S LiFe) málo. Zkus 11/6 nebo až 12/6,5.
1656g bez aku neni na tenhle pohon zrovna málo. Takže to s případnou kapacitou aku zase nepřeháněj. Čim těžší to bude, tim pomalejc to nahoru poleze.
airmaster píše:Doktor píše:1)LiFe je při shodné kapacitě težší jak LiPol. LiFe by mělo mít vyšší životnos jak LiPol.
2)vrtule 10/6 je na 3S LiPo (4S LiFe) málo. Zkus 11/6 nebo až 12/6,5.
1656g bez aku neni na tenhle pohon zrovna málo. Takže to s případnou kapacitou aku zase nepřeháněj. Čim těžší to bude, tim pomalejc to nahoru poleze.
Nerad bych se dostal na 2500g (nebo i ještě víc), takže musím najít nějaký kompromis mezi lehkým modelem aby byl svižnější a těžkým modelem do větru. Alespoň ta vrtule je již vyřešená, mám objednanou větší
Díky za doporučení.
Rapeman píše:Mrkni na mojí Proximu. Při startu, pokud jí nasměruju kolmo, tak letí pod tímto úhlem. Doporučuji to, co tam mám já.
Rapeman píše:Mrkni na mojí Proximu. Při startu, pokud jí nasměruju kolmo, tak letí pod tímto úhlem. Doporučuji to, co tam mám já.