Helimaniacs Team Brno

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Zamčeno
Zpráva
Autor
UCH

#856 Příspěvek od UCH »

Tak jsem včera večer udělal zase jednu ze svých kolosálních blbin. Vyrazil jsem pro Rexe 600 a nakonec jsem dovezl HK 600, nějak to nehodlám komentovat, doufám že mě na letišti nebudete moc cupovat.
Je to teda fungl nový i s baterkou.
S tou HK 500 mám dobrý zkušenosti tak snad to bude podobný.
HK 600 GT, HK 500 GT, T-rex 600, Maketa MD 530 na sračku, Hornet X3D-nikdy víc..DX7Kdo nepadá, lítá pod svoje možnosti...tak tohle všechno je už minulost...[url=http://www.helimaniacs.cz][img]http://www.helimaniacs.cz/logo.jpg[/img][/url]
Kenny McCormick

#857 Příspěvek od Kenny McCormick »

nemas ty ten "metal rotor housing" plastovy? :wink:
Kovovy na V2 je z jedneho kusu.
prtka
Kontaktovat uživatele:

#858 Příspěvek od prtka »

to Uch- určitě nebudem. My jsme už zvyklí :D . Alespoň je na co se dívat. Jo , pořád se něco děje.
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X

Futaba
Penax

#859 Příspěvek od Penax »

UCH píše:Tak jsem včera večer udělal zase jednu ze svých kolosálních blbin. Vyrazil jsem pro Rexe 600 a nakonec jsem dovezl HK 600, nějak to nehodlám komentovat, doufám že mě na letišti nebudete moc cupovat.

Prosim,prosim chci to videt,kdy budes na letisti? Mozna se to pocasi umoudri i kdyz to tak zatim nevypada,ale rozhodne na dnesek predpovidali uplne neco jineho.
Ja bych se HK taky uz vubec nebranil.
Naposledy upravil(a) Penax dne ned 03.10.2010 14:10, celkem upraveno 1 x.
Digis
Kontaktovat uživatele:

#860 Příspěvek od Digis »

Kenny McCormick píše:nemas ty ten "metal rotor housing" plastovy? :wink:
Kovovy na V2 je z jedneho kusu.

Nene, je kovový :) http://www.ekadlec.eu/trex.jpg
Digis
Kontaktovat uživatele:

#861 Příspěvek od Digis »

Penax píše:
UCH píše:Tak jsem včera večer udělal zase jednu ze svých kolosálních blbin. Vyrazil jsem pro Rexe 600 a nakonec jsem dovezl HK 600, nějak to nehodlám komentovat, doufám že mě na letišti nebudete moc cupovat.

Prosim,prosim chci to videt,kdy budes na letisti? Mozna se to pocasi umoudri i kdyz to tak zatim nevypada,ale rozhodne na dnesek predpovidali uplne neco jineho.
Ja bych se HK taky uz vubec nebranil.[/b]

Když jsem četl že si chceš koupit HK 500 tak jsem se teď díval na HK , že bych na zimu koupil HK 600 a v tom mě přijde SMSka od Ucha tak jsem s ním mluvil a ono z něj vypadne, že si koupil to na co jsem se zrovna koukal. :)
Digis
Kontaktovat uživatele:

#862 Příspěvek od Digis »

Předběžná domluva je před jednou hodinou. A měla by tam být i tam 600.
Penax

#863 Příspěvek od Penax »

Jeste musim pohledat plastenku a holinky a ve 13:00 jsem tam.
Takze HK 600 ono na velikosti opravdu zalezi.Jenom vam panove mohu rici,ze az si tohle bude cist Psena tak ho budou omejvat a o Pekovi ani nemluvim. :roll:
HK sem HK tam, to jsme tedy pekne klesly.
Viva Hong Kong
Digis
Kontaktovat uživatele:

#864 Příspěvek od Digis »

Ještě se tu domluvíme. Pršet nebude určitě, nemá z čeho, ale vítr fouká jako sviňa 7,2 je dost já lítám do 4. Tak že holinky a pláštěnku nech určitě doma, ale vezmi si pořádnou větrovku. Já půjdu jen pokud půjde UCH a přinese to HK, jinak na to dneska kašlu. Uvidím ho jindy.

Jinak to HK600GT 3D stoji 3100,- i z dopravou, mají ho v Německu. :wink:
Digis
Kontaktovat uživatele:

#865 Příspěvek od Digis »

Tak že Michal už tam je, a má to s sebou tak jedeme :)
peko.cz

#866 Příspěvek od peko.cz »

To PSENA: Byla na co dívat! Vit Klabačka měl novýho RAVE 700 E, což byla mašina jak prase. Bezpádlo s TotalG. Odpoledne lítal i na hudbu! Hodně Trex700 E nebo N. Nejvíc tomu nakládal takovej skromnej-mladej kluk na Trex700E s motorem Hyperion 500. V kuloárech jsem sice nezaslechl jeho jméno, ale říkají o ně že lítá dva roky (takže asi tak stejně jako my :-) a že bude za chvilku lepší než Kefurt. Samozřejmě lítali i menší stroje, jako MiniTitan, Protos (Filip Dekleva), slováci přijel s Trex700N LE a my brňáci jsme lítali s Logama :-) Skeysl tam měl Logo600+Logo400. 2-3x Trex600 (vč. "šíleného" MadBoxe) Dokonce i jeden malej čtyřrotor. Nejmenší Byl Madboxův GAUI200 s Microbeastem a dřevěnejma listama. Škoda odpoledního počasí. Bylo zima ...

PENAX měl Trex550 s sebou v kufru, ale bál se ho vidělat! Ukecávali jsem ho všichni! Takže jsem jeli do Slatiny, ale nebyly jsme úspěšní.

Já osobně nemám s HK žádný problémy :lol: Na visení a poletování je to v pohodě, ale díky horším dílům přichází problémy častěji a zákeřněji. Už jsem tolikrát za poslední rok měnil "levný" kus čehokoliv za "značkový", že se mě v tomto směru nechce experimentovat.
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
UCH

#867 Příspěvek od UCH »

Díky moc všem kteří se dnes přišli podívat na pozemní předváďěčku HK 600 GT a za jejich podporu a neodsouzení mého nového stroje :D
Fakt jsem nečekal takovej zájem, jste opravdu dobrá parta maniaků do helin, to je super.
Jenom doufám že ta 600 bude lítat stejně dobře jak vypadá.
Jak to bude v týdnu nachystaný na zálet tak dám dopředu vědět.
Věřím že se Radkovi povede ta kabina a bude to nádhera.
HK 600 GT, HK 500 GT, T-rex 600, Maketa MD 530 na sračku, Hornet X3D-nikdy víc..DX7Kdo nepadá, lítá pod svoje možnosti...tak tohle všechno je už minulost...[url=http://www.helimaniacs.cz][img]http://www.helimaniacs.cz/logo.jpg[/img][/url]
peko.cz

#868 Příspěvek od peko.cz »

UCH píše:Díky moc všem kteří se dnes přišli podívat na pozemní předváďěčku HK 600 GT a za jejich podporu a neodsouzení mého nového stroje :D
Fakt jsem nečekal takovej zájem, jste opravdu dobrá parta maniaků do helin, to je super.

Dneska jsem fakt nemohl. Nějaká fotečka by nebyla?
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
Digis
Kontaktovat uživatele:

#869 Příspěvek od Digis »

peko.cz píše:
UCH píše:Díky moc všem kteří se dnes přišli podívat na pozemní předváďěčku HK 600 GT a za jejich podporu a neodsouzení mého nového stroje :D

Dneska jsem fakt nemohl. Nějaká fotečka by nebyla?

Člověče nikdo tam foťák neměl. Zapomínáme všechno co se kolem nás děje archivovat. Což je hrubá chyba :(

Ale jinak zima jako prase, jen 5 bláznů se třepalo kolem HK. :)
Penax

#870 Příspěvek od Penax »

peko.cz píše:....PENAX měl Trex550 s sebou v kufru, ale bál se ho vidělat! Ukecávali jsem ho všichni! Takže jsem jeli do Slatiny, ale nebyly jsme úspěšní.

Ja se nebal,ja se stydel. :oops:
To je jako kdybych ukazoval fotku. Takhle nejak to vypada,ale nelitato a ja s tim beztak taky neumim.

To Uch:
Ta 600-stovka je mazilek a jak Digis strikne kabinku sorry kabinu,tak to bude narez.Fakt ti drzim palce at to lita.
S tou moji 550-satkou dam asi na vas a zkusim pristi tyden Evzena.Ale opravdu me boli srdce.Uz ani nejde o ty penize,ale mrzi me,ze tomu nerozumim.Tim padem se stavam pouhym uzivatelem a veskere serizovani a nastavovani jde mimo me.A jak spravne rekl Error bude to serizeny do prvniho padu.
Zamčeno

Zpět na „Kluby“