L.Bily píše:Som rad se si sa podel ale najprv som z tvojho textu citil ako kebyze hk nikdy a k zavare to vyzeralo opacne, takze co si vybrat, ja problem s 3 d akrobaciu u lietadiel nejako nemam a v klube mame chalanou co s heli lietaju, ty co lietaju dobre hovoria original a ty co sa ucia nedaju dopustit na hk kvoli lacnym nakladom pri zaciatocnickych prvych letoch.
Ak mam byt uprimny tak po prvych nezdaroch som nebol z HK velmi nateseny a rozmyslal som vyhodit to dakam a radsej priplatit a kupit original(este stale si brusim zuby na protosa). Ale ... Stavba HK mi dala cenne skusenosti co sa tyka heliny od skladania az po nastavenie, takze v konecnom dosledku to nelutujem. A ten pocit ked to prvykrat vzlietne a vsetko funguje ako ma je na nezaplatenie. A k tvojej otazke co si vybrat .. Ak mas nejakeho skusenejsieho pilota pri sebe co ti moze zo stavbou a nastavenim pomoct, HK urcite nebude zla volba, ja som rad ze som nesiel do 450tky uz len koli velkosti heliny. Na druhej strane, ako som pisal, da sa to poskladat a nastavit aj bez pomoci, akurat pri tom mozno osedivies a ostarnes o par rokov ako ja, ale vysledok ta bude o to viacej tesit
Co sa tyka financii, tak ma to uz stalo viacej ako T-rex 450, ale len koli tomu, ze lacnemu gyru a vrtulkovemu servu z HK som neveril a radsej som tam kupil kvalitnu Futabu. Treba mysliet aj nato ze baterky su cca 2x drahsie ako do 450. Zvaz si pre a proti, zrataj financie a rozhodnutie uz je len na tebe.
Ber to ako nazor zacinajuceho modelara bez skusenosti, ktory inu helinu nikdy nepilotoval ale podobnym rozhodovanim si presiel pred par mesiacmi...