tou páskou co jsem tu psal, tedy co se sní izoluje vzduchotechnika.... nevím zda by to jedna odstínila, ale já jsem dal tři... aby to pěkně drželo, nicméně ta izolační guma co tam je orig. je u F306 s dvěma vrstvama mědi, někde jsem četl, že tam už měď nedávají jako dřív...
DJI - F305, F306, F308 Phantom 2
Re: DJI - F306 Phantom 2 RC set kvadrokoptéry 2.4GHz s H3-3D
baterky v pohodě, to si nemyslím, vždyť při letu je to chlazené
tou páskou co jsem tu psal, tedy co se sní izoluje vzduchotechnika.... nevím zda by to jedna odstínila, ale já jsem dal tři... aby to pěkně drželo, nicméně ta izolační guma co tam je orig. je u F306 s dvěma vrstvama mědi, někde jsem četl, že tam už měď nedávají jako dřív...
F306 Phantom 2 s H3-3D, FPV 5,8 GHz 400 mW, 7" monitor diverz., iOSD mini, MarcoPolo, Waterbuoy
mirman píše:Zbytečně to poškozuje renomé letadla a jeho komponentů.
Vůbec to není zbytečné,kolik už bylo i ve světě zdokumentovaných pádů a DJI se k tomu staví jako že se nic neděje....
Tak přesně po měsíci koptera nalezena
mirman píše:
Tak přesně po měsíci koptera nalezena
První foto,koptera totalne našrot
A jak se ji podařilo najít? A co GoPro? A gimbal je taky out?
F306 Phantom 2 s H3-3D, FPV 5,8 GHz 400 mW, 7" monitor diverz., iOSD mini, MarcoPolo, Waterbuoy
- JosefSvejk
Záleží na tom, jak moc to bylo v mokru. Třeba z té elektroniky ještě hodně zachráníš.
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
JosefSvejk píše:Záleží na tom, jak moc to bylo v mokru. Třeba z té elektroniky ještě hodně zachráníš.
Koptera je kaput komplet.Gopro taktež...
Zitra vezu na reklamaci,uvidime co soudruzi od DJI na to,první pokus když jsem zaslal pouze vysílač nevyšel,tak snad na podruhé...
Našli to kombajneři při žních....
Mám video a je to presne jak jsem popsal,zvýšení výkonu motorů a po vrtuli do země....
- JosefSvejk
Video máš z toho GP na palubě?
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
JosefSvejk píše:Video máš z toho GP na palubě?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zU03TlL2G7M[/youtube]
-
Petr_K
- Kontaktovat uživatele:
mirman píše:Koptera je kaput komplet.Gopro taktež...
Zitra vezu na reklamaci,uvidime co soudruzi od DJI na to,první pokus když jsem zaslal pouze vysílač nevyšel,tak snad na podruhé...
Držím palce, ať to dobře dopadne, tohle je jasná chyba, do takové situace koptéru vůbec nelze dostat, pokud je plně funkční. Podle videa to musel být pořádný náklon, protože ani gimbal to nevyrovnal a obraz se zvedl nahoru.
Je dobře, že máš to video, je to jasný důkaz o chybě a tomu se už těžko můžou vyhnout.
Přesně takto šel můj P1 do jezera ve Slovinsku..... z ničeho nic po vrtuli dolů.... do vody....
hravec píše:Přesně takto šel můj P1 do jezera ve Slovinsku..... z ničeho nic po vrtuli dolů.... do vody....
mne takisto Naza
Trencin, DJI Phantom2, Zenmuse 2D, GoPro 3+, NightHawk 200 Emax
To už bude i u nás pomalu na hromadnou žalobu, tak jako je podaná v USA....
hravec píše:To už bude i u nás pomalu na hromadnou žalobu, tak jako je podaná v USA....
Máš nějaký odkaz?
Četl jsem o tom někdy loni v říjnu i jsem tam psal, ale podepsali že to jen evidují a že když nejsem z USA že se nemohu připojit.... odkaz už nemám, bohužel, mezitím jsem vyměnil ntb.... zkus hledat.... byly to jednoduché stránky kam se přispívalo po zaregistrování formou redakčního sytému...
Nejsem si jist, ale když jsem P1 utopil, myslím že jsem do vlákna k P1 ten odkaz dával, konec října nebo začátek listopadu 2013...
Nejsem si jist, ale když jsem P1 utopil, myslím že jsem do vlákna k P1 ten odkaz dával, konec října nebo začátek listopadu 2013...
Re: DJI - F305 Phantom 2 RC set kvadrokoptéry 2.4GHz s H3-2D
http://rc-fans88.com/goods.php?id=1871 - batoh za slušnou cenu